2013-11-21 20:40:04
Φωτογραφία για ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΛΟΠ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΙ... ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΝ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Όλη η Ευρώπη στα πόδια του Μήτρογλου, με τους Γερμανούς να επιβεβαιώνουν την παρουσία του Κλοπ στη Ρουμανία για τον διεθνή επιθετικό του Ολυμπιακού, ενώ τονίζουν... «Δεν δίνουμε πολλά για αντί-Λεβαντόφσκι».

Οι Γερμανοί επιβεβαιώνουν το ταξίδι του Γιούργκεν Κλοπ στο Βουκουρέστι για τον "πιστολέρο", τονίζοντας πως ο φορ των ερυθρόλευκων είναι στην λίστα της Ντόρτμουντ. Μάλιστα, γίνεται λόγος πως ο διεθνής επιθετικός απασχολεί σοβαρά την Μπορούσια, ενώ και η Γκλάντμπαχ είναι διατεθειμένη να δώσει περίπου 8 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

«Είναι απίθανο να επενδύσει η Ντόρτμουντ 30 εκατ. ευρώ σε παίκτη για τον αντί-Λεβαντόφσκι», τονιζόταν από ανθρώπους της Ντόρτμουντ.

Πιο συγκεκριμένα ο διευθύνων σύμβουλος της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γιοακίμ Βάτσκε, που είχε συνάντηση μεταγραφικού περιεχομένου με τον Κλοπ με τον οποίο συζήτησαν για αρκετά ζητήματα καθώς και για την απόκτηση ενός ή και παραπάνω φορ επισήμανε μιλώντας στον γερμανικό Τύπο: «Εμείς τα τελευταία χρόνια έχουμε μία λογική του να μην δίνουμε πάρα πολλά χρήματα για παίκτες. Οπότε δεν έχουμε την πρόθεση να δώσουμε 30 ή 40 εκατ. ευρώ για έναν επιθετικό.


Είναι απίθανο να επενδύσει η Ντόρτμουντ 30 εκατ. ευρώ σε παίκτη για τον αντί-Λεβαντόφσκι. Ονόματα δεν μπορούμε να δώσουμε προς το παρόν. Δεν νομίζω πως θα ήταν σωστό να κάνουμε κάτι τέτοιο. Μπορεί να πάρουμε πάνω από έναν επιθετικό. Δηλαδή να προχωρήσουμε στην απόκτηση δύο παικτών για την επίθεσή μας. Θα δώσουμε σίγουρα πάνω από 5 εκατ. ευρώ για στράικερ, όχι όμως περισσότερα από 20 ή 30. Υπάρχουν παίκτες που κοιτάμε. Μιλάμε με τον προπονητή μας και θα δούμε τι θα γίνει».

Γερμανικές ομάδες πάντως ενδιαφέρονται εκτός από τον Μήτρογλου και για τους Μανωλά, Σάμαρη, Μανιάτη και Χολέμπας...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ