2013-11-22 14:42:34
Φωτογραφία για Λαϊκή Συσπείρωση: Το μηδενικό τεχνικό πρόγραμμα της Πάτρας - Περιλαμβάνει μόνο κάποιους ποδηλατόδρομους και κάποιες μικροδουλειές!
Ψηφίστηκε από την Δημοτική Αρχή Δημαρά το τεχνικό πρόγραμμα του έτους 2014 το οποίο όπως εξ’ αρχής ξεκαθαρίστηκε, περιλαμβάνει σαν νέο έργο κάποιο τμήμα ποδηλατοδρόμου και κάποιες μικροδουλειές!

Αυτό επειδή χρήματα δεν υπάρχουν και όχι μόνο δεν παρέχει η κυβέρνηση, αλλά διαρκώς τα μειώνει.

Αυτό το πρόγραμμα εγκρίθηκε ενώ συσσωρεύονται και πολλαπλασιάζονται οι ανάγκες για συντήρηση των παιδικών σταθμών, των νηπιαγωγείων και σχολείων, των οδοστρωμάτων, των υποδομών της κοινωνικής πρόνοιας, της υγείας, του πολιτισμού – αθλητισμού κλπ., αλλά και οι ανάγκες για νέους παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγείων, σχολείων κλπ, όταν χάνονται 600 στρέμματα πλατειών του σχεδίου πόλης λόγω της μη αποζημίωσης τους.

Εμείς προτείναμε να απορριφθεί με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το πρόγραμμα και καταγγείλαμε και τις παρατάξεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ότι με την κριτική που ασκούν στην Δημοτική Αρχή ότι δήθεν με μια καλύτερη και αποτελεσματικότερη διαχείριση θα περίσσευαν χρήματα για κάποια έργα ( και για αυτό καταψήφισαν), προσπαθούν να κρύψουν ότι στην πράξη υπηρετούν την πολιτική των κυβερνήσεων που θέλει τους Δήμους 1) να μην αγωνίζονται και να απαιτούν κονδύλια για την κάλυψη των αναγκών του λαού, 2) να οδηγήσουν τα πράγματα έτσι ώστε να γίνει αποδεκτή η επιβολή μεγαλύτερης τοπικής φορολογίας στους Δημότες προκειμένου να γίνουν αναγκαία έργα! και ο συγκεντρωμένος πλούτος να πάει στα χέρια των ολίγων.

Σημειωτέων ότι ενώ για ότι αφορά λαϊκές ανάγκες λεφτά δεν δίνονται, την ίδια στιγμή θα δοθούν περίπου 30.000.000€ για το άχρηστο και πανάκριβο εργοστάσιο απορριμμάτων, πέραν της ιδιωτικοποίησης της διαχείρισης με επιβολή πολλαπλάσιου χαρατσιού.

Είναι πλέον φανερό ότι Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν υπάρχει, υπάρχει μόνο Τοπική Κρατική Διοίκηση με εκλεγμένους Διαχειριστές δηλαδή τις Δημοτικές Αρχές, οι οποίες ακολουθούν πιστά τις άνωθεν οδηγίες και πολιτικές.

Η Λαϊκή Συσπείρωση ηγείται του αγώνα για πλήρη ανατροπή των Τοπικών Αρχόντων - Δυναστών του Λαού
. Για να σαρωθεί η αντιλαϊκή πολιτική, πανελλαδικά και τοπικά. Για να σαρώσει την πολιτική έκφραση των μεγάλων συμφερόντων- μονοπωλίων. Και καλεί σε συστράτευση τους εργαζόμενους, την νεολαία, τα νέα φτωχά κοινωνικά στρώματα της πόλης στην δημιουργία κινήματος που θα αντιμετώπιση τα συσσωρευμένα προβλήματα και θα ανοίξει δρόμο για την λαϊκή εξουσία
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ