2013-11-22 16:52:10
Φωτογραφία για Παίρνει το δρόμο της παραγωγής η Mercedes-Benz GLA 45 AMG
Η Mercedes-Benz με την παρουσίαση του πρωτότυπου GLA 45 AMG στην έκθεση του Λος Άντζελες προανήγγειλε και επίσημα την ισχυρότερη έκδοση παραγωγής του νέου της crossover.

Ακόμη δεν είναι σαφές πότε και πού θα κάνει πρεμιέρα η Mercedes-Benz GLA 45 AMG παραγωγής, πάντως θα είναι σίγουρα μέσα στο πρώτο 6μηνο του 2014.

Τα μόνα στοιχεία που χωρίζουν την πρωτότυπη GLA 45 AMG από το μοντέλο παραγωγής είναι τα γραφικά στο αμάξωμα και τα υπερβολικά αεροδυναμικά βοηθήματα, όπως τα splitters και η μεγαλύτερη πίσω πτέρυγα, αν και δεν αποκλείεται να διατίθενται έξτρα όταν το αυτοκίνητο διατεθεί προς πώληση.

Κάτω από το καπό της νέας GLA 45 AMG ζει ο ίδιος συνδυασμός κινητήρα/κιβωτίου που συναντάμε και στις Α45 AMG και CLA 45 AMG: Δίλιτρος 4κύλινδρος κινητήρας τούρμπο με 360 PS, 7άρι διπλόδισκο σασμάν AMG SPEEDSHIFT DCT 7 και τετρακίνηση AMG Performance 4MATIC.

Η νέα GLA 45 AMG πατά πάνω σε λάστιχα 255/35 που ντύνουν 21ιντσες ζάντες και το αυτοκίνητο πετυχαίνει επίδοση στα 100 km/h εκκινώντας από στάση σε χρόνο λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα, σύμφωνα με τη Mercedes-Benz.

Πηγή: newsit
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Ελλάδα των πολλών δακρύων
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Ελλάδα των πολλών δακρύων
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ