2013-11-22 17:45:49
Φωτογραφία για Περιφέρεια Αττικής - Νίκος Χαρδαλιάς / Θα ανοίξω τα χαρτιά μου το 1ο δεκαήμερο του Δεκέμβρη.
Γράφει ο Γιάννης Σπ. Παργινός

Γαλάζιας ονοματολογίας συνέχεια για την πολύφερνη νύφη της Περιφέρειας Αττικής. 

Ο δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς, σε επικοινωνία με το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ και Paraskhnio.gr 

και communenews.blogspot.grγια τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και τον φέρουν αποφασισμένο να πει το μεγάλο ΝΑΙ και να διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής,  δήλωσε κατηγορηματικά, ότι…,

« δεν έχω αποφασίσει ακόμα τίποτε, δεν έχω δηλώσει σε κανέναν τίποτε και τα χαρτιά μου στις διάφορες φήμες θα τα ανοίξω στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη σε κοινή συνεδρία με την δημοτική μου παράταξη…».!

Πάντως, το όνομα του Νίκου Χαρδαλιά, έχει όντως πέσει στο τραπέζι της Συγγρού καθώς θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους δημάρχους του λεκανοπεδίου, με τρεις πετυχημένες θητείες στον Δήμο Βύρωνα.  Όλες, δε, οι μετρήσεις της κοινής γνώμης τον φέρουν μεταξύ των πρώτων σε δημοτικότητα και εκλογιμότητα.!


Υπενθυμίζεται πως το Paraskhnio.gr και το communenews.blogspot.gr έχουν κατ αποκλειστικότητα γράψει πως στην Νέα Δημοκρατία υπάρχει μια βαθειά διάσταση απόψεων ανάμεσα στην Συγγρού και το Μέγαρο Μαξίμου για το ποιος πρέπει να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Περιφέρεια Αττικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου.  

Ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, μη θέλοντας να διαταράξει τις λεπτές ισορροπίες της δικομματικής κυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ, προκρίνει την στήριξη της υποψηφιότητας του νυν περιφερειάρχη, Γιάννη Σγουρού. 

Προς τούτο, έχουν γίνει σχετικές συζητήσεις κι έχουν μοιραστεί κι οι θέσεις αντιπεριφερειαρχών. ( 4 ή 5 στην Νέα Δημοκρατία).!

Οι γαλάζιοι αυτοδιοικητικοί όμως αντιδρούν σφόδρα σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και προκρίνουν 2 σενάρια, όπως επίσης κατ αποκλειστικότητα έχει γράψει το Paraskhnio.gr.  και το communenews.blogspot.gr

Σενάριο 1ο

 

Πολιτική υποψηφιότητα με επικεφαλής έναν από τους, Μάκη Βορίδη ή Άδωνι Γεωργιάδη.

Σενάριο 2ο

Αυτοδιοικητική υποψηφιότητα με επικεφαλής έναν από τους, Νίκο Χιωτάκη, δήμαρχο Κηφισιάς, ή Νίκο Χαρδαλιά, δήμαρχο Βύρωνα.

  

                                                        Γ. Σπ. Π.
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ