2013-11-22 19:31:25
Φωτογραφία για ΙΣΑ: Απεργοσπαστικούς μηχανισμούς στήνει ο ΕΟΠΥΥ
Σε απεργοσπαστικούς μηχανισμούς προχωρά ο ΕΟΠΥΥ ενόψει της τριήμερης απεργίας των γιατρών του ΕΟΠΥΥ από τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου.

Όπως καταγγέλει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) , ο ΕΟΠΥΥ ανακοίνωσε την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου την παράταση συμβάσεων μίσθωσης έργου γιατρών του ΕΟΠΥΥ για 40 ημέρες, προφανώς για να εργαστούν άμεσα τις ημέρες της απεργίας.

Ο ΙΣΑ «ενημερώνει τους γιατρούς – μέλη του, που είχαν συνάψει συμβάσεις μίσθωσης έργου με τον ΕΟΠΥΥ και οι οποίες έληξαν το έτος 2012 και αυτές που έληξαν εντός του έτους 2013, και για τους οποίους ο ΙΣΑ έχει πραγματοποιήσει επανειλημμένα διαβήματα στο Υπουργείο για την προάσπιση των συμφερόντων τους και την επαναπρόσληψή τους, ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση με χρονική διάρκεια 40 ημερών, είναι καθαρά προσχηματική και ενέχει χαρακτήρα εμπαιγμού και απεργοσπαστικού μηχανισμού στις κινητοποιήσεις των γιατρών του ΕΟΠΥΥ, όπως άλλωστε διαφαίνεται τόσο από την ημερομηνία έκδοσής της, όσο και από το περιεχόμενό της».

Ο ΙΣΑ καλεί τους συγκεκριμένους γιατρούς να προβούν σε ανανέωση της σχετικής σύμβασης μετά την λήξη της απεργιακής κινητοποίησης των συναδέλφων τους μόνιμων και με σύμβαση αορίστου χρόνου στηρίζοντας τον δίκαιο αγώνα τους.

Πηγή: http://www.onmed.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ