2013-11-23 01:44:24
Φωτογραφία για Χωρίς Ναπολεόνι ο Ατρόμητος
Μια σημαντική απουσία, του Στέφανο Ναπολεόνι, θα έχει ο Ατρόμητος στο παιχνίδι με τη Βέροια, καθώς υπάρχει κίνδυνος για υποτροπή.

Με μια προπόνηση στον Ασπρόπυργο ολοκλήρωσε την Παρασκευή (22/11) την προετοιμασία του ο Ατρόμητος ενόψει του αγώνα με τη Βέροια στο Περιστέρι. Με το τέλος αυτής, ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε 19 ποδοσφαιριστές.

Σε αυτούς δε βρίσκεται ο Στέφανο Ναπολεόνι, που έμεινε εκτός αφού υπάρχει κίνδυνος υποτροπής, και αποτελεί τον μοναδικό σημαντικό... πονοκέφαλο για τον τεχνικό του συλλόγου των δυτικών προαστίων.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» του Παράσχου είναι οι Σηφάκης, Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Μπάλλας, Καραμάνος, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Ούμπιντες, Μπρίτο, Γεωργίου, Καραγκούνης, Παπαδόπουλος, Γρομητσάρης, Καλλέργης, Γκαρσία.

Τέλος, από την ΠΑΕ γνωστοποιήθηκε ότι η προπώληση των εισιτηρίων το Σάββατο, ανήμερα του αγώνα, θα γίνει από τις 12.00 από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων και από τις 15.15 από τα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου στις Θύρες 4 και 7 και πως σε ένα ακόμα παιχνίδι θα υπάρχει κοινωνικό εισιτήριο στα 5 ευρώ (θύρα 5).
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ