2013-11-23 14:43:01
Φωτογραφία για Πάτρα: Θλίψη στο τελευταίο αντίο στον Ανδρέα Μολφέτα
Η Πάτρα αποχαιρέτησε σήμερα τον Ανδρέα Μολφέτα, που έφυγε το βράδυ της Πέμπτης μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η κηδεία του έγινε στις 12 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου με τραγικές φιγούρες την συζυγό του Βιργινία-Αγγελική και τους δύο γιους του, Γιάννη και Μάριο.

Πλήθος κόσμου είπε το τελευταίο αντίο στον πρόεδρο του Απόλλωνα. Μεταξύ άλλων, όπως αναφέρει και η Πελοπόννησος, ήταν ο δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς, ο Περιφερειάρχης Αποστόλης Κατσιφάρας, οι βουλευτές Θανάσης Νταβλούρος, Νίκος Νικολόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Χαλβατζάκης, ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η Τάκης Τσαγκρώνης, σύσσωμο το ΔΣ του Απόλλωνα, η ομάδα, οι παίκτες, το τιμ, φορείς, εκπρόσωποι Συλλόγων και απλοί φίλαθλοι.

Το έργο του Ανδρέα Μολφέτα εξήρε στον επικήδειο που εκφώνησε ο μητροπολίτης κ.κ. Χρυσόστομος και γνωστοποίησε ότι η εκδήλωση- συναυλία του Σταμάτη Σπανουδάκη που θα γίνει αύριο Κυριακή από την Μητρόπολη για φιλανθρωπικό σκοπό θα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του.

Επικήδειους εκφώνησαν ακόμη το ιστορικό στέλεχος του Απόλλωνα Μίμης Κανελλόπουλος, ο Τάκης Πέτρόπουλος, ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Αργυρόπουλος και το μέλος της διοίκησης των «μελανόλευκων» Σωτήρης Χαλκιόπουλος.

Η ταφή έγινε στο κοιμητήριο της Παναγιάς Αλεξιώτισσας.

(Φωτο από Πελοπόννησο)
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ