2013-11-24 00:06:04
Φωτογραφία για ΜΑΝΤΖΙΟΣ : ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟ ΣΚΟΡ... ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Το 1-4 του Ολυμπιακού αποτελεί... «μαγική εικόνα» και δεν αντικατοπτρίζει όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Κομοτηνής, σύμφωνα με τον προπονητή του Πανθρακικού, Ακη Μάντζιο.

«Είχαμε μια πάρα πολύ καλή παρουσία. Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο. Δεχθήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις, ενώ το δεύτερο ήταν κρύο και τυχερό γκολ. Πάλι όμως το παλέψαμε, ήμασταν κοντά στο σκορ, είχαμε φάσεις να κάνουμε γκολ. Αν αναλογιστεί κανείς τις πολλές απουσίες, η εικόνα της ομάδας ήταν πάρα πολύ καλή.

Συγχαρητήρια παιδιά, από αυτά ματς μόνο κέρδος μπορείς να έχεις. Συνεχίζουμε, έχουμε την Κυριακή τον Αρη, ένα δύσκολο ματς, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και ψυχολογικά», τόνισε στη Nova.

Και πρόσθεσε: «Η ομάδα έχει οργάνωση, σοβαρότητα, ξέρει τι θέλει. Όμως είχαμε απέναντί μας μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Η διαφορά δυναμικότητας, φαίνεται, όχι μόνο απέναντί μας, αλλά με κάθε ομάδα. Ο Ολυμπιακός παίζει μόνος του στην Ελλάδα. Οσο για τα οφέλη, μόνο τέτοια έχουμε από τέτοια ματς, παρά να χάσουμε κάτι».

Στη συνέντευξη Τύπου οι δηλώσεις του κινήθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος. «Το σκορ είναι μαγική εικόνα. Δεν μας άξιζε τέτοιο σκορ. Ημασταν συνέχεια μέσα στο ματς. Όμως φάγαμε δύο σύντομα γκολ, το πρώτο με μαγικό τρόπο και το δεύτερο από στημένη φάση και μετά ήταν δύσκολο να γυρίσουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ