2013-11-24 09:23:03
Φωτογραφία για Ρόδος: Κορυφώνεται η αγωνία για τους δύο αγνοούμενους
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης παραμένουν πολλές περιοχές στη Ρόδο την ώρα που διασώστες "χτενίζουν" την περιοχή για να εντοπίσουν τους δύο άνδρες που εξακολουθούν να αγνοούνται.

Στην επιχείρηση παίρνουν μέρος ομάδα της ΕΜΑΚ 12 ατόμων με ελικόπτερο super puma του Πυροσβεστικού Σώμάτος, 8 καταδρομείς, 50 στρατιώτες της στρατιωτικής διοίκησης Ρόδου, 1 εκσκαφέας και 1 φορτωτής.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη απο το θάνατο δύο γυναικών, που παρασύσθηκαν απο τα ορμητικά νερά.

Νεκρή στην παραλία του χωριού Κρεμαστή, πεντακόσια μέτρα από τις εκβολές του χειμάρρου, βρέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου η 27χρονη δασκάλα που ήταν αγνοούμενη από την Παρασκευή όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με άλλα δύο άτομα, παρασύρθηκε από τα νερά του χειμάρρου.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες των αρχών για να εντοπιστεί και ο 53χρονος καθηγητής που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο, ενώ το τρίτο άτομο κατάφερε να σωθεί.


 

 

Αργά το βράδυ της Παρασκευής σε γέφυρα άλλου χειμάρρου στην ίδια περιοχή εντοπίστηκε πνιγμένη μία 45χρονη γυναίκα, που κατάγεται από την Κύπρο.

Οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες βρήκαν το αυτοκίνητο που επέβαινε η ατυχη γυναίκα με τον άντρα της, στην κοίτη του χειμάρρου και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του συζύγου της.

 

Το ποτάμι παρέσυρε τους εκπαιδευτικούς που επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο

Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί στον εντοπισμό του αγνοούμενου συναδέλφου της 27χρονης, που έχασε τη ζωή της. Οι δύο κι ένας τρίτος συνάδελφός τους επέβαιναν μαζί σε αυτοκίνητο με κατεύθυνση απο το Παραδείσι προς την Κρεμαστή. 

Όταν έφτασαν στο ποτάμι και άρχισε να παρασύρεται το αυτοκίνητό τους, βγήκαν από αυτό για να σωθούν.

ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

Τι είπε στους αστυνομικούς ο εκπαιδευτικός που σώθηκε - Γατζώθηκε από γέφυρα

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ''Ροδιακή'', ο 30χρονος, φανερά σοκαρισμένος, είπε ότι στις 16:30, όταν δοκίμασαν να διασχίσουν το σημείο του ποταμού, το νερό φαίνονταν χαμηλό. Κάποια στιγμή το αυτοκίνητο άρχισε να παρασύρεται και τότε οι εκπαιδευτικοί κατάλαβαν τι θα συνέβαινε και αμέσως βγήκαν έξω.

Ο ίδιος πρόλαβε και γαντζώθηκε σε ένα σημείο από τα πέδιλα της γέφυρας και κρατήθηκε εκεί μέχρι να έρθει το πρώτο πυροσβεστικό όχημα.

tvcosmos

rodiaki.gr
newsit.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ