2013-11-24 12:27:35
Φωτογραφία για ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Γενικης Συνελευσης Ιδιωτικων Κλινικων ΠΕΙΚ 22-11-2013
Η Γενικη Συνελευση της ΠΕΙΚ που συνηλθε σημερα στην Αθηνα αποφασισε ΟΜΟΦΩΝΑμε ψηφοφορια, υστερα απο διωρη συζητηση, τα ακολουθα:

1. την αμεση επισχεση και κατοπιν καταγγελια της υφισταμενης συμβασης με τον ΕΟΠΥΥ που  συνεχως καταστρατηγειται μονομερως σε βαρος μας απο τον ΕΟΠΥΥ και εχει καταστησει την συνεργασια μας καταστροφικη για το συνολο των κλινικων. Η Γ.Σ εξουσιοδοτησε τον Προεδρο να παρακινησει τον ΣΕΚ σε κοινη δραση και κατοπιν, τις επομενες ημερες, θα πραγματοποιηει νεα ΓΣ κατα την διαρκεια της οποιας και υστερα απο την υπογραφη συμβολαιογραφικων εξουσιοδοτησεων, θα ορισθει η ημερομηνια εναρξης της κινητοποιησης.

2. Αποφασισθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η υπογραφη Συλλογικης Συμβασης Παροχης Ελεγκτικων Υπηρεσιων με την κοινοπραξια Ελεγκτικων που θα προσφερει μικροτερο κοστος αλλα και καλυτερους ορους συμβασης. Εξουσιοδοτει τον Προεδρο να ερθει σε επαφη και διαπραγματευση και με τις τρεις κοινοπραξιες.


3. Συσταθηκε 5μελης Επιτροπη που θα ''τρεξει'' το Project δημιουργιας Δικτυου Ιδιωτικων Κλινικων της ΠΕΙΚ για την επιχειρηματικη συνεργασια των κλινιικων με νεες συμφωνιες για την νοσηλεια ασθενων ειτε Ελληνων ειτε αλλοδαπων ασθενων, την παροχη ολοκληρωμενων υπηρεσιων σε ολη την Επικρατεια, την κοινη πιστοποιηση, την επιμορφωση του προσωπικου, την δημιουργια ηλεκτρονικων εφαρμογων και τελος να προβει σε συμφωνιες για κοινες αγορες, προμηθειες υλικων στην προσπαθεια για μειωση του λειτουργικου μας κοστους.

Το πλανο υλοποιησης του project προβλεπει εναρξη λειτουργιας και παρουσιαση της συνεργασιας αυτης στις αρχες Μαρτιου 2014.

Στοχος του Προεδρειου ειναι η εκφραση των κλινικων απο την ΠΕΙΚ οχι μονο συνδικαλιστικα αλλα και επιχειρηματικα.

Ηταν μια βασανιστικη σκεψη, στα πλαισια της προσπαθειας επιβιωσης ΟΛΩΝ μας και ηρθε τωρα η ωρα να λαβει σαρκα και οστα. Μαζι, οι πρωτοι συναδελφοι που απαρτιζουν την 5μελη επιτροπη, θα διαμορφωσουν τις λεπτομερειες της επιχειρηματικης αυτης προσπαθειας.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ