2013-11-24 17:20:06
Φωτογραφία για ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ... «ΒΑΡΙΑ» ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (PHOTOS)
Η Ρουμανία μπορεί να έχασε την πρόκριση στο Μουντιάλ 2014 από την εθνική Ελλάδαςμ αλλά είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και άλλες... επιπτώσεις για τους Βαλκάνιους, λόγω των όσων συνέβησαν στη ρεβάνς με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", στη Ρουμανία φοβούνται ότι είναι πολύ πιθανό να τιμωρηθούν πλέον με μία έως και δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών εν όψει των επόμενων επίσημων υποχρεώσεων για τα προκριματικά του EURO 2016, καθώς η Ομοσπονδία τους ήταν υπότροπη Στον αγώνα με την εθνική Ελλάδας στο Βουκουρέστι υπήρξε ρήξη κερμάτων αλλά και κροτίδων, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να τραυματιστεί ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ενώ έγινε και διακοπή. Συμβάντα που καταγράφηκαν τόσο από τον διαιτητή, όσο και από τον παρατηρητή...

Μόνο που η Ρουμανία κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για την συμπεριφορά των οπαδών της στα ματς με Ουγγαρία και Τουρκία εντός. Τελικά, τότε την... γλίτωσε με αυστηρό πρόστιμο 90.000 ευρώ και έτσι το τελευταίο παιχνίδι στον όμιλό της για τα προκριματικά του Μουντιάλ, κόντρα στην Εσθονία, είχε κανονικά κόσμο, με την Ρουμανία να νικά με 2-0, και να παίρνει την 2η θέση, μετά και την ήττα της Τουρκίας εντός με το ίδιο σκορ από την Ολλανδία...


Με τη διαφορά ότι οι οπαδοί της Ρουμανίας είχαν παραβατική συμπεριφορά και στο ματς με την Εσθονία. Συγκεκριμένα -μεταξύ άλλων-είχαν αναρτήσει και πανό υπέρ της Χρυσής Αυγής, λίγες μέρες μετά την προφυλάκιση των στελεχών της. Η οργάνωση FARE – Football Αgainst Racism in Europe – «Το ποδόσφαιρο κατά του ρατσισμού στην Ευρώπη»- (ιεροεξεταστές της νεοταξίτικης πολιτικής ορθότητας στο χώρο του ποδοσφαίρου), κατήγγειλε το γεγονός στην FIFA, η οποία με τη σειρά της επέβαλλε πρόστιμο 10.000 ελβετικών φράγκων στη Ρουμανία.

Με την Ομοσπονδία της χώρας να είναι υπότροπη... Κόντρα στην εθνική Ελλάδας οι παραβάσεις είναι πιο «βαριές», οπότε γι’ αυτό τον λόγο οι Ρουμάνοι φοβούνται για... κλείσιμο της έδρας τους!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ