2013-11-25 11:27:07
Φωτογραφία για ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : «ΧΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ»!
Ο Νίκος Αλέφαντος γράφει στη στήλη του στο "sportdog.gr" για το τι "έλεγε" ο Στέφενς με την 11άδα που κατέβασε στο ντέρμπι... Πώς μπορεί ο ΠΑΟΚ να κοντράρει τον Ολυμπιακό; Θα "πέσει" ο Άρης;

Αναλυτικά:

Το γεγονός των ημερών είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Αν μπει στον Παναθηναϊκό και βάλει λεφτά, θα δυναμώσει πολύ ο Παναθηναϊκός. Έχει μεγάλη προίκα από το θείο του και τον πατέρα του, είναι μια οικογένεια με παράδοση, με οπαδισμό, τους αγαπάει ο κόσμος του Παναθηναϊκού και θα τους στηρίξει. Είναι δυναμικός παράγοντας αυτός, έχει εγωισμό, θα δυναμώσει τον Παναθηναϊκό σε όλα τα επίπεδα Να δούμε, όμως, αν θα μπουν όντως χρήματα, διότι το βασικό θέμα είναι τα χρήματα. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται πολλά χρήματα για να μπορέσει να κοντράρει τον Ολυμπιακό. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πάντως το έχει δείξει από το μπάσκετ, είναι ξύπνιος, μούτρο…

Ο Παναθηναϊκός δικαίως νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννενα 3-1, ήταν καλύτερος. Ο Μπεργκ δείχνει ότι υπήρξε στο παρελθόν πολύ καλός κυνηγός, σκοράρει και με το κεφάλι και με τα πόδια, είναι επικίνδυνος, κάνει καλές κινήσεις, για τα κυβικά του τωρινού Παναθηναϊκού είναι καλός.


Ο ΠΑΣ προσπάθησε να παίξει στην πλάτη του Ίλιτς αλλά έκανε καλές αλλαγές ο Αναστασίου και με Καρέλη-Ατζαγκούν το καθάρισε το ματς. Ο Καρέλης αποσυντόνισε τα σέντερ μπακ και αφέθηκε έτσι πιο ελεύθερος ο Μπεργκ.

Θέλει πολλή δουλειά για να φτιάξει αυτόν τον ΠΑΣ ο Τσιώλης, δεν μου άρεσε που δεν πρεσάρανε τους χαφ του Παναθηναϊκού, αμυνόταν ο ΠΑΣ αλλά άφηνε χώρο στους χαφ να πετάνε ανενόχλητοι την μπάλα. Τους μάρκαραν μόνο κοντά στο ημικύκλιο της περιοχής. Οι δε σέντερ μπακ έκαναν μεγάλα λάθη. Την παράσταση έκλεψε ο Καρέλης σε αυτό το ματς.

Αυτός ο Ντε Βινσέντι είναι μικρών δυνατοτήτων, έδειξε γιατί δεν έπιασε στον Ολυμπιακό, δεν βλέπω πνευμόνια, και το έλεγα αυτό από πέρσι που ακόμα δεν είχε δοκιμαστεί στον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ κατέβασε μια σύνθεση απέναντι στον Άρη που ήταν σαν να έλεγε ο Στέφενς "χάστε για να φύγω και να πάρω την αποζημίωση"! Ο Τζαβέλλας για στόπερ είναι βαρύς, αν ήταν άλλη ομάδα αντίπαλη αντί του Άρη θα τους είχε δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα.

Άφησε και έξω τον Στοχ, έξω τον Λούκας, δεν τραβούσε ο ΠΑΟΚ, έφαγε και το γκολ από τον Άρη που είχε σε τρομερή μέρα τον τερματοφύλακά του τον Διούδη, είχαν αρχίσει τα μπινελίκια και οι αποδοκιμασίες στην Τούμπα. Ο Ολίσε τα ΄χω ξαναπεί, ανύπαρκτος, γκολ δεν κάνει, μια επιτόπια ντριμπλίτσα, του κώλου τα εννιάμερα.

Αφού είχαν αρχίσει τα "ουουουου" στην Τούμπα στο β΄ ημίχρονο, ξυπνάει ο Στέφενς και ρίχνει στον αγώνα 3 αλλαγές οι οποίες άλλαξαν το ματς. Στοχ, Λούκας, Βούκιτς έφεραν τα πάνω-κάτω, είδα για πρώτη φορά φέτος ένα 20λεπτο από τον ΠΑΟΚ καταπληκτικό! Δεν έχω ξαναδεί τον ΠΑΟΚ φέτος να παίξει τόσο γρήγορο και συνδυαστικό ποδόσφαιρο.

Ο Στοχ ήταν εξαιρετικός, σαν να πείσμωσε να δείξει "δεν είμαι ξενύχτης", ο Βούκιτς ήταν πολύ καλός, ο ΠΑΟΚ ήταν φωτιά για ένα 20λεπτο στο τέλος, έγινε το σώσε. Δεν ανέτρεψε απλώς το 0-1 και το έκανε 3-1, έχασε και άλλα γκολ. Ειδικά από τα αριστερά έκαναν σκόνη τον Άρη ο Λίνο με τον Στοχ. Όταν έγιναν οι αλλαγές ανέβηκε πολύ ο Λίνο. Μέχρι και ο Τζιόλης ήταν πολύ καλός σε αυτό το ματς. Και ήταν καταπληκτικός ο Κατσουράνης, ήταν το μυαλό του ΠΑΟΚ.

Με ρωτάει ο Σινάνογλου τι μεταγραφές χρειάζεται ο ΠΑΟΚ και αν πιστεύω ότι θα πέσει ο Άρης. Για τον Άρη, όχι, δεν πιστεύω ότι θα πέσει. Ο ΠΑΟΚ για να κοντράρει τον Ολυμπιακό θέλει 4 παικταράδες. Χρειάζεται ένα σέντερ μπακ πολύ καλό. Χρειάζεται έναν αμυντικό χαφ γρήγορο. Θέλει και χάφαρο δημιουργό. Και για εμένα θέλει επίσης σέντερ φορ γκολτζή, ο οποίος θα παίρνει και προσωπικές ενέργειες, θα έχει ντρίμπλα να αναστατώνει. Μόνο έτσι θα μπορέσει να κοντράρει τον Ολυμπιακό.

Για Ολυμπιακό και Μιραλάς στο Έβερτον-Λίβερπουλ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο που τον ζηλεύουν και βγάζουν κόμπλεξ πολλοί δημοσιογράφοι, τα είπα χθες στη στήλη (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Πάμε να κλείσουμε. Είδα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα έχει κάνει μούσκεμα αυτός ο προπονητής, την έπαιζε η Κάρντιφ, ποια η Κάρντιφ, 2-2 ήρθε, έχει μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία η Γιουνάιτεντ. Έχει πρόβλημα.

Σεμινάριο για να τη βλέπεις είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης. 7-0 έριξε, παραμένει κοντά στην Μπαρτσελόνα και την κυνηγάει για το πρωτάθλημα, σας έλεγα από πέρσι επανειλημμένως ότι ο προπονητής που έχω ξεχωρίσει και μου αρέσει πολύ είναι ο Σιμεόνε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η συνταγή της Ημέρας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η συνταγή της Ημέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ