2013-11-25 13:33:02
Φωτογραφία για ΣΚΕΨΕΙΣ 11ΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ... ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΙ Σ.Ζ.
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το ταξίδι στη Γαλλία με πίστη ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την Παρί Σεν Ζερμέν και να την αιφνιδιάσει με το παιχνίδι του, όπως έκανε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης στο "Γ. Καραϊσκάκης" για 45 λεπτά.

Ευελπιστεί βέβαια να έχει μεγαλύτερη ισορροπία στην απόδοσή του σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι, στο οποίο η γαλλική ομάδα κυριάρχησε στην επανάληψη, εκμεταλλεύτηκε κόπωση, λάθη και έλλειψη συγκέντρωσης των ερυθρόλευκων και έφτασε στην επικράτηση.

Ο Μίτσελ φαίνεται να έχει αποφασίσει για τους 10 της ενδεκάδας. Οι Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας (που αναμένεται να είναι απολύτως εντάξει για το ματς), Μανωλάς, Χολέμπας, Μανιάτης, Σάμαρης, Φουστέρ, Κάμπελ, Μήτρογλου θα είναι στο αρχικό σχήμα του Παρκ Ντε Πρενς κι από κει και πέρα οι Ντομίνγκεζ, Σαβιόλα και Βάις είναι υποψήφιοι για την άλλη θέση, με ένα άλλο σενάριο να παίξει ο Μπόνγκ στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Χολέμπας πιο μπροστά.

Οι τελικές αποφάσεις φυσικά θα ληφθούν μετά την προπόνηση το βράδυ της Τρίτης στο Παρίσι.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει πίστη για καλό παιχνίδι και αποτέλεσμα στη Γαλλία, όπως δήλωσε και ο Κώστας Μανωλάς, μετά τους Σάμαρη, Χολέμπας, Φουστέρ και Μασάντο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ