2013-11-25 14:27:06
Φωτογραφία για Οι τρεις βουλευτές «μαξιλάρι» της κυβέρνησης
Πού θα αναζητήσει η κυβερνητική πλειοψηφία βουλευτές και κατ’ επέκταση ψήφους, στην περίπτωση που χρειασθούν σε κάποια ή κάποιες από τις επόμενες κρίσιμες ψηφοφορίες στη Βουλή;

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πρωθυπουργικό επιτελείο έχει ξεκινήσει μια «χαρτογράφηση» των ανεξάρτητων βουλευτών και επιχειρείται να εντοπισθούν οι «πρόθυμοι» που θα έδιναν στήριξη στη συγκυβέρνηση είτε στο νόμο για τον ενιαίο φόρο στα ακίνητα είτε στον προϋπολογισμό είτε λίγο αργότερα στο νόμο για τους πλειστηριασμούς.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε μία υπαινικτική του αναφορά που προκάλεσε ήδη συζητήσεις, επανέλαβε από το Βερολίνο, το Σάββατο, ότι ακόμη κι αν υπάρχει κάποια «διαρροή βουλευτή» (σ.σ. τύπου Τζάκρη) «η κυβέρνηση δεν κινδυνεύει, καθώς υπάρχει «μαξιλάρι ασφαλείας» αφού άλλοι βουλευτές είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν».

Ποιοι και πόσοι μπορεί να είναι αυτοί; Πάνω από τρεις, είναι η απάντηση που δίνεται αρμοδίως, χωρίς ωστόσο να δίνονται και ...ονόματα με διευθύνσεις. Φαίνεται, πάντως, ότι οι σχετικές συνεννοήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και ότι δείχνουν κάπου να καταλήγουν. Αλλιώς, δεν θα αναλάμβανε ο πρωθυπουργός να κάνει μια τέτοια εκτίμηση και μάλιστα ευρισκόμενος εκτός συνόρων.
voria.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ