2013-11-25 16:35:03
Φωτογραφία για «ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ» (VIDEOS, PHOTOS & HXHTIKO)
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο Νταβίδ Φουστέρ και ο… Νικόλας, μίλησαν για τα γυρίσματα του σποτ της νέας κάρτας Olympiacos F.C. MasterCard.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η Τράπεζα Πειραιώς δημιουργούν μία νέα διαφημιστική καμπάνια, για την προώθηση της νέας κάρτας Olympiacos F.C. MasterCard. Μέρος αυτής είναι και το διαφημιστικό σποτ, το οποίο έπαιξε και στην παρουσίαση της κάρτας και στο οποίο συμμετέχουν πολλοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Μεταξύ άλλων και οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Νταβίδ Φουστέρ, οι οποίοι μαζί με τον ηθοποιό Δημήτρη Μαμιό, πρωταγωνιστή του σποτ, μίλησαν για την εμπειρία που είχαν κατά τη συνεργασία τους.

Για το πώς του φάνηκαν τα γυρίσματα, καθώς ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε σε κάτι ανάλογο ο Αβραάμ τόνισε: «Σίγουρα ήταν κάτι πρωτόγνωρο και για εμάς, ήταν κάτι διαφορετικό. Το κάναμε με μεγάλη ευχαρίστηση. Είναι κάτι που μας άρεσε. Βέβαια, τα αποτελέσματα θα μας τα πει ο κόσμος. Είναι κάτι το οποίο δεν “το έχουμε” εμείς, αλλά προσπαθούμε μέσα από πολλές επαναλήψεις να τα καταφέρουμε. Ελπίζω να αρέσει στον κόσμο».


Για την εμπειρία του σαν ηθοποιός: «Πιστεύω ότι απέχει πάρα πολύ. Είναι κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που κάνουμε κι εμείς, είναι κάτι πολύ δύσκολο. Κάναμε αρκετές επαναλήψεις κι όπως είπα και πριν ελπίζω να βγει κάτι καλό».

Για τον… συμπρωταγωνιστή (μεταξύ άλλων) Νταβίδ Φουστέρ: «Ο Νταβίδ νομίζω “το ‘χει”! Ίσως μπορεί να κάνει κι αυτή τη δουλειά αργότερα, μόλις σταματήσει το ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια τοποθετήθηκε και ο Νταβίδ Φουστέρ, ο οποίος μίλησε:

Για την εμπειρία του αυτή με το γύρισμα: «Ήταν μία εμπειρία πάρα πολύ ευχάριστη και πολύ διασκεδαστική. Περάσαμε πολύ ωραία κατά τη διάρκεια της πραγματοποίησης του σποτ. Είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι τέτοιο στη ζωή και μου φάνηκε πολύ ωραίο και πολύ διασκεδαστικό».

Για το ότι ο πρωταγωνιστής του σποτ μοιράζεται το ίδιο όνομα με τον γιο του Νταβίδ: «Το όνομα είναι οικογενειακή μου υπόθεση, το είχα, λοιπόν, από πριν. Από κει και πέρα, παρόλο που εσείς το είδατε μόνο μία φορά, εμείς χρειάστηκε τη φράση “Πού είσαι, ρε Νικόλα” να την πούμε πάνω από 10 ή 12 φορές για να το δείτε εσείς αυτό». Εξήγησε παράλληλα, πως το πρώτο πράγμα που είπε στον γιο του, όταν τον είδε μετά το γύρισμα, ήταν… «Που είσαι, ρε Νικόλα;»!

Ο πρωταγωνιστής «Νικόλας», από την πλευρά του, ηθοποιός Δημήτρης Μαμιός, μίλησε για την εμπειρία του να παίξει σε ένα σποτ δίπλα στα μεγάλα αστέρια, ποδοσφαιριστές του Θρύλου, λέγοντας: «Ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό και την Τράπεζα Πειραιώς για την ευκαιρία που μου δίνουν να παίξω στο σποτάκι το οποίο, όπως είδατε κι εσείς, πιστεύω ότι έχει μία πολύ καλή ποιότητα. Ως προς τους παίκτες, θέλω να πω ότι είμαι έκπληκτος, διότι είδα ανθρώπους σεμνούς, οι οποίοι όντως με αγκαλιάσανε κι όχι μόνο όπως είδατε στο σποτ, αλλά και στην πραγματικότητα».

Όσο για το γεγονός ότι ανέβηκε στο πούλμαν του Ολυμπιακού και πως θα του φαινόταν να συνέβαινε κάτι τέτοιο αν δεν επρόκειτο για τηλεοπτικό σποτ, επεσήμανε: «Νομίζω ότι ο κάθε οπαδός το θέλει αυτό. Το σποτ είχε πολύ τρέξιμο»!

Για να δείτε το τηλεοπτικό σποτ της Olympiacos F.C. MasterCard πατήστε ΕΔΩ.

Για να ακούσετε το ραδιοφωνικό σποτ της Olympiacos F.C. MasterCard πατήστε ΕΔΩ.

Για να δείτε το video από την Συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης της Olympiacos F.C. MasterCard πατήστε ΕΔΩ.

Για να δείτε το photostory από την Συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης της Olympiacos F.C. MasterCard πατήστε ΕΔΩ.

Για να δείτε τις δηλώσεις των Αβραάμ Παπαδόπουλου, Νταβίντ Φουστέρ και... Νικόλα στο πλαίσιο της παρουσίασης της Olympiacos F.C. MasterCard πατήστε ΕΔΩ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ