2013-11-25 16:59:11
Φωτογραφία για ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΦΕΪΣΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΣΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ...
Μπορεί ο Νεμάνια Μάτιτς να είναι από τους πρωταγωνιστές στην μέχρι τώρα πορεία της Μπενφίκα και ο Ζόρζε Ζεσούς να περιμένει την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, αυτό όμως δε σημαίνει πως και η απόδοση των υπόλοιπων Σέρβων της ομάδας είναι και η προσδοκώμενη.

Παραδείγματα ο Λαζάρ Μάρκοβιτς, ο Σουλεϊμάνι, ο Μίτροβιτς αλλά και ο πρώην ερυθρόλευκος, Λιούμπομιρ Φέισα, οι οποίοι δεν έχουν ικανοποιήσει τις προσδοκίες των «Αετών» της Λισαβόνας.

Ο τραυματισμός του Φέισα στο παιχνίδι του Champions League κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν σε συνδυασμό με την επικείμενη επιστροφή του Μάτιτς, κάνουν αυτόματα τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να είναι η δεύτερη επιλογή.

Ο Μίτροβιτς από την πλευρά του έχει αγωνιστεί σε μόλις τέσσερα παιχνίδια, χωρίς να έχει πείσει ακόμη τον Ζεσούς ότι μπορεί να βασιστεί πάνω του.

Στην περίπτωση του Σουλεϊμάνι, είναι εμφανές πως η περίοδος που δεν αγωνιζόταν στον Άγιαξ εξαιτίας κάποιας διαφωνίας του με τον σύλλογο τον έχει κάνει να μην είναι ανταγωνιστικός στο επίπεδο που πρέπει.

Ωστόσο, αυτό που φοβούνται στην Μπενφίκα είναι πως η απουσία της Σερβίας από το Μουντιάλ της Βραζιλίας, αλλά και ο διαφαινόμενος αποκλεισμός των «Αετών» από τη συνέχεια του Champions League θα έχει ως συνέπειες την υποτίμηση των παικτών...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ