2013-11-25 19:46:05
Φωτογραφία για Ψάχνουν το «καρφί» στη Μπάγερν - Έξαλλος ο Γκουαρδιόλα, θέλει να πάρει κεφάλια
«Θα κόψει κεφάλια» ο προπονητής της Μπάγερν, Πεπ Γκουαρδιόλα μόλις ανακαλύψει ποιος είναι ο παίκτης που δίνει πληροφορίες στον Τύπο για το τι γίνεται στις προπονήσεις των Βαυαρών.

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα ο Γκουαρδιόλα ήταν πολύ θυμωμένος από το γεγονός ότι είχαν διαρρεύσει στον Τύπο της χώρας λεπτομέρειες για το πως θα αγωνιστεί η Μπάγερν στον αγώνα με την Ντόρτμουντ (23/11).

Έτσι λοιπόν πριν από τον αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους» ο Καταλανός φέρεται να είπε στους παίκτες του:«Δεν με νοιάζει ποιος είναι, θα κόψω κεφάλια. Θα τον πετάξω έξω! Δεν θα ξανά παίξει ποτέ με εμένα»

Από την πλευρά του ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν, Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και αστειευόμενος είπε ότι δεν θα καλέσουν την υπηρεσία της Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA) για το θέμα.

«Του Πεπ δεν του άρεσε κάτι τέτοιο φυσικά. Αυτά τα πράγματα γίνονται για 30 με 40 χρόνια νομίζοντας ότι κάποιος θα κερδίσει κάτι δίνοντας πληροφορίες στους απέξω. Δεν θα καλέσουμε την NSA (γέλια), αλλά θα συμβούλευα το πρόσωπο να το σταματήσει αλλιώς θα έχει ένα σοβαρό πρόβλημα όχι μόνο με τον Πεπ Γκουαρδιόλα αλλά και με όλο τον σύλλογο», δήλωσε ο Ρουμενίγκε.

Πηγή: sentragoal
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ