2013-11-25 21:49:05
Φωτογραφία για ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ : ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΚΟΡ
Αήττητος συνεχίζει ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη πάντως να τονίζει για άλλη μια φορά στις δηλώσεις του πως αυτό δεν έχει καμία σημασία για την ομάδα.

Ο πλέι μέικερ των πρωταθλητών Ευρώπης μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλων Πατρών στο ΣΕΦ, δήλωσε:

«Δεν μας ενδιαφέρουν οι αριθμοί και τα ρεκόρ, εμείς θέλουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα ματς και κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά.

Σε κάθε ματς πρέπει να είμαστε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι. Έχουμε κάποια νεκρά διαστήματα και για αυτό μετά πρέπει να κυνηγάμε το σκορ. Προσπαθούμε όμως αυτό να το βελτιώσουμε προκειμένου να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του κάθε αγώνα.

Έχουμε πει ότι το γεγονός ότι δεν μας έχουν στοιχίσει τα νεκρά διαστήματα είναι σημαντικό. Ίσως να πρέπει να κάνουμε κάποια ήττα, σε εισαγωγικά, για να βάλουμε μυαλό. Αν χάσουμε κάποιο κρίσιμο ματς στο τοπ 16 ή τον ημιτελικό στο ΟΑΚΑ θα έχουμε θέμα, για αυτό και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά σε αυτό που μας ζητάει ο προπονητής μας».

Όσον αφορά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έπαιζε τόσο καιρό σε άδειες κερκίδες στο πρωτάθλημα, λόγω της τιμωρίας, σχολίασε: «Να παίζεις σε άδειο γήπεδο είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει. Το άθλημα είναι για να το βλέπει ο κόσμος αλλιώς θα παίζαμε φιλικά και όχι επίσημα ματς. Καλούμε τον κόσμο να έρθει την Πέμπτη κοντά μας για να μας δώσει δύναμη και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ