2013-11-26 00:57:31
Φωτογραφία για ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ η αντίδραση του Ε.Κ.Α.Β. στο θανατηφόρο τροχαίο των Τεμπών.
Δελτίο Τύπου

Το Ε.Κ.Α.Β. επέδειξε αστραπιαία αντίδραση στο συμβάν του θανατηφόρου τροχαίου που συνέβη στα Τέμπη απόψε (25/11/2013) λίγο πριν τις 11:00 το βράδυ.

Συγκεκριμένα, κατόπιν της πρώτης κλήσης που δέχθηκε το τηλεφωνικό κέντρο του Ε.Κ.Α.Β. κινητοποιήθηκαν άμεσα όλες οι περιφερειακές μονάδες ασθενοφόρων που βρισκόντουσαν κοντά στο σημείο του συμβάντος. 

Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατέφθασαν 18 ασθενοφόρα με τους διασώστες και τους Γιατρούς να ξεκινούν άμεσα την παροχή της επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας στους εμπλεκομένους. Επιτόπου ανασύρθηκε ένας νεκρός άντρας ενώ ένας ακόμη τραυματίας διασωληνώθηκε από γιατρό κινητής μονάδας του Ε.Κ.Α.Β. που είχε σπεύσει στο σημείο. Συνολικά απεγκλωβίστηκαν 15 τραυματίες όπου και μεταφέρθηκαν στα 2 νοσοκομεία της Λάρισας.

Η αρτιότητα της όλης σχεδίασης και της τελικής αντιμετώπισης του συμβάντος σε συνδυασμό με τη συνεχή ροή πληροφοριών των γιατρών του Ε.Κ.Α.Β. με τα νοσοκομεία της Λάρισας, απέδειξαν για μία ακόμη φορά πως το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας συνεχίζει την απρόσκοπτη τέλεση του κοινωνικού του έργου, με τους διασώστες και τους Γιατρούς του να είναι πάντα στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης όλων των περιστατικών που προκύπτουν.

Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας

Κεντρική Υπηρεσία:

Τέρμα Οδού Υγείας

115 27 Αθήνα

T.: 213 214 3000

F.: 213 214 3222

E.: [email protected]

url:www.ekab.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ