2013-11-26 08:46:06
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : ΞΑΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΘΕΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ
Πλούσιο θέαμα κι όμορφα γκολ προσέφεραν οι Βετεράνοι του Θρύλου σε φιλική αναμέτρηση με τους Βετεράνους των νήσων Καρπάθου και Κάσου.

Με κάθε επισημότητα διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Star Football Club στη Βούλα ο αγώνας μεταξύ των Βετεράνων του Ολυμπιακού με την ομάδα των Βετεράνων των νήσων Καρπάθου και Κάσου.

Πριν τον αγώνα ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Τάκης Αγραφιώτης, απένειμε κείμενα και μετάλλια και απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ ο γενικός γραμματέας των Βετεράνων του Ολυμπιακού, Αντώνης Γλύκας, καλωσόρισε την πολυμελή αποστολή των Βετεράνων. Εν συνεχεία, οι Βετεράνοι της Καρπάθου και Κάσου διά του Δημάρχου Καρπάθου Μιχάλη Χανιώτη και του Προέδρου Βαγγέλη Ζερβουδάκη απένειμαν πλακέτα την οποία παρέλαβε ο κ. Αγραφιώτης τιμώντας τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την κατάκτηση των τριών συνεχομένων πρωταθλημάτων και του 40ού - ορόσημο στην ιστορία του Ολυμπιακού.


Πριν την έναρξη εκρατήθη ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Θρυλικού Κώστα Παπάζογλου.

Στον κυρίως αγώνα που διαιτήτευσαν οι κ. Γιαννακουδάκης, Ζάχαρης και Φάρος, οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού παρουσίασαν υψηλών προδιαγραφών θέαμα και οι φίλαθλοι που κατέκλυσαν το γήπεδο, μεταξύ των οποίων πολλοι Καρπάθιοι και Κασιώτες που διαμένουν στην Αθήνα, χειροκρότησαν τα όμορφα γκολ που πέτυχαν οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού που είχε τοπ σκόρερ τον Σωτήρη Γεωργουδάκη με 5 γκολ, τους Αλέκο Κακλαμάνο και Γιάννη Σιδέρη απο 2 και τους Ολεγκ Προτάσοφ και Ανδρέα Μπονόβα από 1.

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού αγωνίσθηκαν με τους: Μουκέα, Λάλα, Χόρτσα, Σιδέρη, Καλτσά, Καλαμάρα, Μπονόβα, Σταυρόπουλο, Γεωργουδάκη, Προτασώφ, Κακλαμάνο, Λουτσιάνο, Κοψαχείλη, Ασπρογέρακα, Κουμαριά, Γ.Γκαβέζο, Γλύκα, Κωττάκη, Κτενά, Ρούσσο, Μαντάζη, Γαϊτανάρο, Πασσά.

Στο γήπεδο ήταν ο προπονητής Αντώνης Τζανετουλάκος και οι Γκαϊτατζής, Καραβίτης, Ρηγούτσος, Τουλγέρογλου, Σταμάτης, Αρζινός και Σορώτος.

Μετά τον αγώνα η ΠΑΕ Ολυμπιακός και οι Βετεράνοι παρέθεσαν δεξίωση σε κοσμικό κέντρο του Πειραιά προς τιμήν της αποστολής των νησιωτών.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ