2013-11-27 00:06:04
Φωτογραφία για ΠΑΤΑΓΟΣ ΜΕ ΤΟ... «ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑ;» ΤΟΥ ΦΟΥΣΤΕΡ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Απίστευτη είναι η ανταπόκριση του ερυθρόλευκου κόσμου (και όχι μόνο) στο βίντεο που αφορά την συνεργασία του Ολυμπιακού με την Τράπεζα Πειραιώς και την ατάκα του Φουστέρ!

Μια απλή ατάκα μπορεί να προκαλέσει... πάταγο και αυτό γιατί έχει να κάνει με το ποιος τη λέει, υπό ποιες προϋποθέσεις και με ποιο τρόπο.

Ο Νταβίντ Φουστέρ είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του βίντεο που ετοίμασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός και αφορά την συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς.

Ο Νικόλας μπαίνει στο λεωφορείο των ερθρόλευκων (μετά από πολύ... τρέξιμο), όλοι οι παίκτες είναι στη θέση τους και τότε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός σε άψογα ελληνικά και με... απίστευτο στυλ λέει: "που 'σαι ρε Νικόλα".

Και τότε γίνεται πραγματικός χαμός Η ανταπόκριση από τους οπαδούς του Θρύλου είναι πολύ μεγάλη τόσο στο βίντεο, όσο και στα σχόλια στο facebook της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, με τον κόσμο να στέκεται κυρίως στην ατάκα και στο στυλ του Φουστέρ.

Φυσικά, ανάλογα είναι και τα σχόλια σε άλλα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, όπου το βίντεο έχει κάνει πάταγο και ο λόγος είναι προφανής.

Δείτε ξανά το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ