2013-11-27 11:18:10
Φωτογραφία για ΣΕΝΑΡΙΟ (ΞΑΝΑ) ΓΙΑ ΚΑΒΒΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΝ...
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε στις δηλώσεις του (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) πως το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ψηλός παραμένει ανοικτό και δεν αποκλείεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός να ενισχυθεί με τον Βασίλη Καββαδά.

Ο Σέντρικ Σίμονς, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, αναμένεται μέσα στις επόμενες 7-8 ημέρες να μπει στις προπονήσεις των πρωταθλητών Ευρώπης. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκαθάρισε πως η εισήγησή του ήταν να μην αποκτηθεί παίκτης, ωστόσο, μετά την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας τόνισε πως αν ο Αμερικανός δεν είναι στην κατάσταση που πρέπει, τότε ίσως αλλάξουν τα δεδομένα Στο πλαίσιο της απόκτησης παίκτη από τον Ολυμπιακό, πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά της η "SportDay", αναφέρουν πως κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας υπήρχε κινητικότητα στο θέμα της απόκτησης του Βασίλη Καββαδά από τον Πανιώνιο. Οι πρωταθλητές Ευρώπης μπορούν να αποκτήσουν Έλληνα παίκτη, αφού σύμφωνα με το νέο κανονισμό, ομάδα της Α1 μπορεί να πάρει Έλληνα παίκτη από άλλη ομάδα της Α1 μέχρι και το τέλος του πρώτου γύρου, όπως δηλαδή έγινε στην περίπτωση του Νέστορα Κόμματου, που άφησε τα Τρίκαλα για τον Κολοσσό Ρόδου...


Το ενδεχόμενο οι ερυθρόλευκοι να εντείνουν τις προσπάθειες απόκτησης του Βασίλη Καββαδά «παίζει» αρκετά έντονα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού τότε θα φανεί αν ο Ολυμπιακός θα κινηθεί τελικά για τον διεθνή σέντερ του Πανιωνίου ή θα περιμένει πρώτα να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Σέντρικ Σίμονς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ