2013-11-27 14:56:07
Φωτογραφία για Ονόμασε το μαγαζί... «Παύλο, χωρίζουμε»!
Μία γυναίκα ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της την απατά με άλλη γυναίκα, αλλά δεν έχασε το χιούμορ της και τον «πλήρωσε» με δημόσια διαπόμπευση.

Στο Σουόνσι της Νότιας Ουαλίας όπου συνέβη το περιστατικό, υπάρχουν αρκετά μπαράκια με ευφάνταστους τρόπους να προσελκύουν την προσοχή του κοινού.

Ενα από αυτά, το Νόα'ς Γιαρντ, χρησιμοποιεί το εξής έξυπνο κόλπο: αντί για ταμπέλα στην πρόσοψη, έχει μία μεταλλική επιφάνεια, στην οποία μπορεί και προσθέτει γράμματα κατά βούληση, σχηματίζοντας μηνύματα ή φράσεις. Στο προφίλ του στο facebook μάλιστα, πολλοί σχολιάζουν κάθε επιλογή και προτείνουν δικές τους εκδοχές. Προ λίγων ημερών, ωστόσο, το περιεχόμενο των μηνυμάτων έγινε πολύ πιο σοβαρό.

Μία γυναίκα θαμώνας, που έπιασε τον άντρα της να την απατά, πήγε στον ιδιοκτήτη και του ζήτησε να χρησιμοποιήσει την ταμπέλα για να στείλει το δικό της μήνυμα. Αυτός δέχθηκε και έτσι στο Νόα'ς Γιαρντ αναγράφηκε με κάθε επισημότητα: «Παύλο, χωρίζουμε»!


«Ημουν θυμωμένη και αναστατωμένη και ήθελα να κάνω κάτι που να μπορεί αν το δει ο καθένας. Οταν κατάλαβα τι συμβαίνει, πέρασα από διάφορες συναισθηματικές φάσεις αλλά ήμουν θυμωμένη και ήθελα να τον κάνω να το πληρώσει. Επινα ένα ποτό την περασμένη εβδομάδα στο μπαρ όταν βρήκα πώς θα πάρω το αίμα μου πίσω. Ημασταν για χρόνια μαζί και είναι θλιβερό ότι κατέληξε έτσι. Εχω διαλυθεί και περνάω δύσκολα. Αλλά ένιωσα κάπως καλύτερα όταν ανέβηκε το μήνυμα. Ηθελα να τον ξεφωνίσω δημοσίως», όπως είπε στη Μίρορ.

Η εξαγριωμένη κυρία ολοκλήρωσε την εκδίκησή της και με δεύτερο μήνυμα, που έγραφε: «και για να ξέρεις, κρατάω το σκύλο» e-go.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ