2013-11-27 18:59:04
Φωτογραφία για Τα «καυτά» φιλιά της Μπαλατσινού στον Κωστόπουλο πριν από τη σύλληψη!
Δεκαεπτά χρόνια γάμου, τρία παιδιά κι όμως το πάθος τους καλά κρατεί! Πέτρος Κωστόπουλος και Τζένη Μπαλατσινού κρατούν τον έρωτα τους ανέπαφο εντός κι εκτός τηλεοπτικών στούντιο, και αυτό μας αρέσει πολύ.

Ο φωτογραφικός φακός του Αthens Magazine, «συνέλαβε» το ζευγάρι να ανταλλάσσει τρυφερά φιλιά και χάδια, αποδεικνύοντας σε όλους πόσο δυνατή είναι η «χημεία» μεταξύ τους, που τους κρατάει ενωμένους όλα αυτά τα χρόνια Κι αν αρχικά πολλοί «καλοθελητές» έβαζαν στοίχημα πως η καθημερινή συνύπαρξη στην ίδια εκπομπή θα επιφέρει τριβή στη σχέση τους, ο Πέτρος και η Τζένη τούς διαψεύδουν και με…φωτογραφικά ντοκουμέντα!

«Πάντα έλεγα ότι είναι εντελώς λάθος στη δουλειά να είσαι μαζί με τον σύζυγο κι ο καθένας πρέπει να έχει τον μικρόκοσμό του. Απόφαση δύσκολη, αλλά τελικά πήραμε βαθιά ανάσα, κλείσαμε τη μύτη και βουτήξαμε», δηλώνει η Τζένη για το βήμα που αποφάσισαν να κάνουν από κοινού στο πρωινό του MEGA.

Αν και η τηλεοπτική σεζόν προμηνύεται σκληρή και έχει πολλούς μήνες ακόμα μπροστά της, το ζευγάρι δείχνει ερωτευμένο αλλά και πολύ αποφασισμένο για να κερδίσει τη μάχη της τηλεθέασης...
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ