2013-11-27 19:21:03
Φωτογραφία για ΣΤΟΡΚ : ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ... ΑΞΙΖΑΜΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ
Διαβάστε τι δήλωσε ο Μπερντ Στορκ μετά το ματς των Νέων με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Μετά την ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού από την αντίστοιχη της Παρί Σεν Ζερμέν στις Βερσαλλίες, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» δήλωσε αρχικά:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, ξέραμε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν έχει πολύ καλή ομάδα. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο δείξαμε ότι είχαμε τη δύναμη να παλέψουμε για να ξαναμπούμε στο ματς. Δυστυχώς, υποπέσαμε σε πέναλτι, ένας παίκτης μας έκανε χέρι και υποδείχθηκε η παράβαση. Και μετά το γκολ, όμως, δεν τα παρατήσαμε, προσπαθήσαμε όσο μπορούσαμε να σκοράρουμε και τα καταφέραμε με τον Ψυχογιό. Πιστεύω ότι η ομάδα έκανε φανταστική δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο, έπαιξε καλά κι άξιζε αυτόν τον βαθμό εδώ στο Παρίσι».

Για το πόσο σημαντικό είναι οι νεαροί παίκτες να γνωρίζουν ότι πρέπει συνεχώς να «μάχονται» μέχρι το σφύριγμα της λήξης:

«Φυσικά, αυτό ακριβώς είδαμε. Λεπτό με λεπτό στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε όλο και περισσότερη δύναμη, παρά το γεγονός ότι υπήρχε κούραση. Κάναμε μερικές αλλαγές, ρισκάραμε και τα παιδιά προσπάθησαν πολύ, δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ, σκόραραν και ήταν φανταστικά. Πρέπει να το μάθουν ότι το ματς δεν είναι μόνο 90 λεπτά».

Για το όμορφο γκολ που πέτυχε ο Ψυχογιός:

«Ήταν καλή ομαδική δουλειά. Η ομάδα δούλεψε πολύ καλά κι αυτό είναι το πιο σημαντικό, ότι δουλέψαμε καλά ως ομάδα και πετύχαμε το γκολ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ