2013-11-28 09:37:08
Φωτογραφία για ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Ο ΚΕΛΑΪΦΙ
Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί εξέφρασε την υπερηφάνειά του για την εμφάνιση και τη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί του Ολυμπιακού, ενώ αποθέωσε Μπλαν και Ιμπραΐμοβιτς.

Ο ισχυρός άνδρας των Παριζιάνων υπογράμμισε για τον αγώνα πως «για εμάς ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Έγινε ακόμα πιο δύσκολο μετά την αποβολή του Βεράτι. Αποδείξαμε όμως πως φέτος είμαστε πολύ δυνατοί και πνευματικά και σωματικά, κερδίζοντας παρότι παίζαμε με 10. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Για το τεχνικό τιμ και τους παίκτες. Είναι πολύ σημαντικό ότι πήραμε την πρόκριση και μάλιστα ως πρώτοι.

Συνεχίζουμε αήττητοι και ελπίζω να τα πάμε εξίσου καλά και στην συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τον Μπλαν και το συμβόλαιό του επισήμανε: «Ο Λοράν Μπλαν είναι ένας πολύ μεγάλος προπονητής. Είναι πολύ άξιος και αξίζει ένα μεγάλο σε διάρκεια και καλό συμβόλαιο όμως θα πρέπει να κάνουμε συζήτηση επ' αυτού. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μαζί του. Θα γίνει όμως επαφή με τον τεχνικό και την διοίκηση και όχι με τα media».

Για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανέφερε: «Είναι παίκτης υψηλής αξίας και μεγάλης ποδοσφαιρικής ποιότητας. Φυσικά και αξίζει την Χρυσή Μπάλα κατά την γνώμη μου. Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι ένας πραγματικά εξαιρετικός παίκτης όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Καβάνι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γρίφος η επόμενη χρονιά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γρίφος η επόμενη χρονιά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ