2013-11-28 17:19:04
Φωτογραφία για Πως να βάλετε υπότιτλους σε μια ταινία - Ο πιο εύκολος τρόπος
Πως μπορείτε να βρείτε και να βάλετε υπότιτλους σε μια ταινία εύκολα και γρήγορα, χωρίς να κουραστείτε σε 3 άπλα βήματα.

Είναι συνηθισμένο να ψάχνουμε τους υπότιτλους για τις ταινίες που θέλουμε να δούμε στο Internet χειροκίνητα από διάφορες Ιστοσελίδες, άλλα μπορούμε να το κάνουμε πολύ πιο εύκολα και γρήγορα.

Δείτε ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να βάλετε υπότιτλους σε μια ταινία που θέλετε να δείτε. Είναι πολύ απλό αρκεί να έχετε το Bs player, και αν δεν το έχετε κατεβάστε το, υπάρχει και δωρεάν έκδοση εδώ.

Πατήστε πάνω στην ταινία που θέλετε να δείτε δεξί κλικ, - Άνοιγμα με Bs playerΤο πιο πιθανό είναι αυτόματα το Bs player να βρει στο υποτίτλους μόλις ανοίξετε την ταινία και να σας εμφανίσει μια λίστα , και να επιλέξετε τον υπότιτλο που θέλετε για να κατεβάσετε. Σε περίπτωση που δεν το κάνει αυτόματα πατήστε δεξί κλικ πάνω στην ταινία που παίζει πατήστε - Υπότιτλοι - Έλεγχος υποτίτλων στο internet - ΌλαΕπιλέξτε τους υποτίτλους από την λίστα και πατήστε Λήψη και έχετε τελειώσει . Οι υπότιτλοι θα αποθηκευτούν μετά την λήψη στο φάκελο της ταινίας, με την ονομασία Subs, και απλά επιλέγετε ποιον θέλετε.

Με αυτό τον τρόπο δεν θα χρειαστεί ξανά να ψάξετε χειροκίνητα υπότιτλους για ταινίες.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε:

Πηγή: exit210
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ