2013-11-29 08:00:20
Φωτογραφία για Μπρος-πίσω στην σχέση του με την Αλίκη ο Γιάννης Στανκογλου
Ο Γιάννης Στάνκογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΕΓΩ» μίλησε, μεταξύ άλλων, για το γάμο του και για τη σύζυγό του Αλίκη Δανέζη-Knutsen με την οποία έχει αποκτήσει μία κόρη. Μάλιστα, η σύζυγός του φέτος τον σκηνοθετεί στην παράσταση "Είμαι ένας άλλος”.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη ρουτίνα που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι όταν βρίσκεται στο ίδιο εργασιακό περιβάλλον λέγοντας ότι έχει περάσει στιγμές ρουτίνας στο γάμο του ενώ στην ερώτηση του δημοσιογράφου για τον αν ψάχνει γύρω του να τονώσει την αυτοπεποίθηση του μέσα από το φλερτ εκείνος απαντά: “Δεν ξέρω για την Αλίκη. Η δική μου αυτοπεποίθηση πάντως δεν τονώνεται μέσα από ένα φλερτ, αλλά με το να καταφέρω τελικά να μου κάνει αυτό που δεν μου έκανε. Να την ωθήσω να θέσει νέα όρια”. Μπορεί άραγε μία γυναίκα να τον αλλάξει πραγματικά; “Aν ζήσεις μαζί της για καιρό φυσικά και μπορεί.”

Όσο για το αν έτυχε να τσακωθεί τόσο πολύ με τη σύζυγό του που δεν θα υπήρχε περίπτωση να ξαναμιλήσουν αν δεν είχαν το παιδί… ο ίδιος απαντά: “Ναι. Παρόλα αυτά μπορεί να τα ξαναβρίσκαμε ακόμα κι αν δεν υπήρχε το παιδί. Θέλω να πω ότι έχουμε χωρίσει στο παρελθόν. Και έχουμε επιστρέψει ο ένας στον άλλο. Δεν υπήρχε παιδί τότε. Πολλά παίζουν ρόλο. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι συμβιβασμός”.

Πηγή: faysbook
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ