2013-11-29 10:55:06
Φωτογραφία για Δεν έρχεται η τρόικα έως τις 9 Δεκεμβρίου
Δεν πρόκειται να επιστρέψει η τρόικα στην Ελλάδα μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου. Αυτό αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές από τις Βρυξέλλες, οι οποίες επιμένουν ότι... είναι τόσο μικρή η πρόοδος που έχει σημειωθεί από την τελευταία επίσκεψη των επικεφαλής της και μετά, που κρίνεται ότι δεν θα είχε κακένα απολύτως νόημα να ξαναπάρουν το αεροπλάνο και να προσγειωθούν στα Σπάτα.

Η εξέλιξη αυτή δεν φαίνεται να επηρρεάζει την ελληνική πλευρά. Στελέχη της κυβέρνησης, μάλιστα, τονίζουν ότι «ίσως και να είναι καλύτερα έτσι», υπό την έννοια ότι θα αποφευχθεί και η μάχη εντυπώσεων που δίνεται κάθε φορά που οι ελεγκτές έρχονται στην χώρα μας.

Πότε θα επιστρέψουν οι επικεφαλής της στην Ελλάδα; Αγνωστον, αφού η απάντηση που δίνεται από τις Βρυξέλλες σε αυτό το ερώτημα δεν παραπέμπει σε κάτι σίγουρο και δεδομένο. Πηγές από την Κομισιόν υποστηρίζουν ότι θα είχε νόημα μόνο αν υπήρχε ελεγκτικό έργο. Προς το παρόν, όμως, εκτιμούν ότι τέτοιο θέμα δεν υπάρχει. Γι' αυτό και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο κ. Πολ Τόμσεν και οι συν αυτώ να ξεναεμφανιστούν στην Ελλάδα αρκετά μετά το αρχικώς προγραμματισμένο ραντεβού.
voria.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η συνταγή της Ημέρας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η συνταγή της Ημέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ