2013-11-29 11:41:18
Φωτογραφία για ΑΓΑΠΑΜΕ... ΣΙΜΕΟΝΕ!
Ο Ρομπέρτο είναι φέτος ένας από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του, καθώς αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στο Λιμάνι ως δανεικός.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν οπωσδήποτε να κρατήσουν μόνιμα στον Ολυμπιακό τον Ισπανό τερματοφύλακα και γι΄ αυτό άμεσα θα ξεκινήσουν τις συζητήσεις με την ομάδα του. Μάλιστα, η στήλη "Sportdog Penalty" του "sportdog.gr" αποκαλύπτει πως υπάρχει ένα θετικό σενάριο τις τελευταίες ώρες για τον Ολυμπιακό σχετικά με την υπόθεση του Ρομπέρτο.

Ποιο είναι αυτό; Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμέονε δεν ...τρελαίνεται για τον Ισπανό γκολκίπερ παρά τις εκπληκτικές του εμφανίσεις μέχρι τώρα στο ελληνικό πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήδη έχει βρει και τον διάδοχο του Κουρτουά, ο οποίος είναι δανεικός και μάλλον θα φύγει. Πρόκειται για γκολκίπερ που αγωνίζεται ήδη στην Πριμέρα και αρέσει περισσότερο στον τεχνικό της Ατλέτικο. Με απλά λόγια δηλαδή, για τον Αργεντινό προπονητή δεν αποτελεί προτεραιότητα για επόμενος Νο1 των "ροχιμπλάνκος" ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και ας ανήκει στον σύλλογο.


Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως η Ατλέτικο δεν θα θελήσει να πουλήσει ή να δώσει σαν αντάλλαγμα τον Ρομπέρτο. Απλά αν ισχύει αυτό το σενάριο, τότε θα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες για να μείνει στον Ολυμπιακό, έστω και αν οι ερυθρόλευκοι χρειαστεί να τον πληρώσουν ακριβά!

Ο Ολυμπιακός, άλλωστε, θέλει να κρατήσει τον Ρομπέρτο ακόμη και με συνιδιοκτησία...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ