2013-11-29 15:35:06
Φωτογραφία για Ηλεία: Προπλήρωσε εισφορές ενώ ο ΟΑΕΕ τον έβγαζε... οφειλέτη!
Σε απίστευτη ταλαιπωρία «μπήκε» την περασμένη Παρασκευή ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τραγανού κ. Νίκος Τσάκωνας, όταν πήγε σε φαρμακείο της περιοχής του για να πάρει τα φάρμακα που του είχε γράψει ο γιατρός του.

Η υπάλληλος του φαρμακείου δεν μπορούσε να του δώσει τα φάρμακα, καθώς στην οθόνη του υπολογιστή της εμφανιζόταν το μήνυμα ότι χρωστά ασφαλιστικές εισφορές. Ο κ. Τσάκωνας ωστόσο όχι μόνο δεν χρωστά τις ασφαλιστικές του εισφορές, αλλά έχει ήδη… προπληρώσει το τελευταίο δίμηνο!

«Πήγα στο φαρμακείο κανονικά, με τη συνταγή μου, να πάρω τα φάρμακά μου» είπε στο Patrisnews.com ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τραγανού κ. Νίκος Τσάκωνας και συνέχισε: «Όταν όμως η υπάλληλος του φαρμακείου πήγε να εκτελέσει τη συνταγή, ο υπολογιστής έβγαλε μήνυμα ότι δεν έχω ασφαλιστική ενημερότητα, καθώς χρωστάω εισφορές στον ΟΑΕΕ. Της εξήγησα ότι όλες μου οι εκκρεμότητες είναι τακτοποιημένες, είχα μαζί μου το βιβλιάριό μου το οποίο είναι θεωρημένο για το 2013 αλλά τίποτα. Σύμφωνα με το μήνυμα που έβγαζε ο υπολογιστής δεν μπορούσα να πάρω τα φάρμακα. Και έτσι έγινε, έφυγα χωρίς να τα πάρω».


Συνεχίζοντας ο κ. Τσάκωνας είπε: «Επικοινώνησα με τον ΟΑΕΕ και του εξήγησα τι είχε συμβεί. Βρήκαν ότι όντως δεν χρωστάω τίποτα και μου εξήγησαν ότι το πρόγραμμα είναι καινούργιο και πως ίσως πρόκειται για λάθος. Εάν όμως έγινε λάθος με μένα, σίγουρα θα γίνει και με άλλους συναδέλφους. Εγώ δεν είχα άμεση ανάγκη τα φάρμακα. Αν όμως κάποιος άλλος τα έχει, τότε τι θα γίνει; Θα πεθάνει; Ξαναπήγα τη Δευτέρα στο φαρμακείο το οποίο επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ΟΑΕΕ και έτσι μπόρεσα να πάρω τα φάρμακά μου. Τέτοια λάθη δεν πρέπει να γίνονται. Ειδικά όταν έχουν να κάνουν με την υγεία του κόσμου. Μάλλον όμως οι μεγάλοι δεν ενδιαφέρονται για το εάν οι μικροί θα ζήσουν ή θα πεθάνουν…».

Στάθης Πουλιάσης-patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ