2013-11-29 20:52:07
Φωτογραφία για ΘΕΛΕΙ Η... ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ
Καλησπέρα μετά από καιρό. Χαίρομαι που πάντα υπάρχει ένα "στέκι" γνώριμο, οικείο και φιλόξενο. Αυτό το "στέκι". Δεν θα σας κουράσω. Θέλω μόνο να γράψω δυο γραμμές, αδυνατώντας να βάλω από πριν τις σκέψεις μου σε τάξη.

Δύο ήττες σε 36 αγώνες;

Ξέρετε, διανύουμε μια χρονιά περίεργη, από την οποία μέχρι στιγμής έχει προκύψει το εξής δεδομένο: Στα δύο μεγαλύτερα ομαδικά αθλήματα (μπάσκετ και ποδόσφαιρο), ο Ολυμπιακός έχει αγωνιστεί 36 φορές ως τώρα, που γράφονται αυτές οι γραμμές. Η αλήθεια είναι ότι οι 32 νίκες δεν αντέχονται. Ακόμα περισσότερο δεν αντέχεται το γεγονός ότι η μοναδική ομάδα που έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα που είναι αήττητη 9 μήνες, που πέρυσι αποκλείστηκε από το Champions League χωρίς ήττα στα προημιτελικά από τη Μπαρτσελόνα, που έχει παίκτες οι οποίοι αξίζουν όσο το ελληνικό ποδόσφαιρο και τα γήπεδα μαζί.

Με το καυ...ανι στο χέρι


Αρα έχουμε μια στάλα κατανόηση για τους πικραμένους που αναρωτιούνται "πού είσαι ρε Καβάνι;". Αλλωστε διαφημίσεις κανονικές δεν παίρνουν και δημιούργησαν τη δική τους, η οποία ήταν βασισμένη στον Ολυμπιακό. Μπας και πουλήσουν κανά φύλλο παραπάνω ρε αδερφέ. Ο Καβάνι πουλάει περισσότερο από το "Καρέλι". Ο Ολυμπιακός από τον Παναθηναϊκό. Στο πρόγραμμα και η πρόσκαιρη χαρά. Δεν τους έχει μείνει άλλη. Άσχετα αν σε λίγες ημέρες μπορεί ο Ολυμπιακός να αγωνίζεται εκεί που θα παίζει και η Παρί (στους "16"). Με το καυ...ανι στο χέρι θα μείνουν πάλι.

Τα είδες "Ι feel malakas";

Περισσότερο τζόγο, όμως, έχει η άμεση παρέμβαση των "ΝτιΠιΤζιδων" για τα επεισόδια στο ΣΕΦ. Σκέψου φίλε αναγνώστη ο Μπέγκιτς να είχε απέναντί του τον Οζμπολτ και να τον πατούσε στο κεφάλι, τι θα γινόταν! Και ως υπηρέτες του fair -γκρι- play, έσπευσαν να καταδείξει (καταδόσει, καλύτερη λέξη) στην Ευρωλίγκα τη σοβαρότητα της κατάστασης. "Τα είδες Ευρωλίγκα;", αναρωτιέται η εφημερίδα εμετικών αποχρώσεων. Τα είδες "Ι feel malakas"; Μπορεί να μη σε τελείωσα, αλλά τώρα με τριπλό τόλουπ (*κάτι σαν κολοτούμπα στο καλλιτεχνικό πατινάζ"), τελείωσε την αλητεία, της οποίας όμως εφευρέτης είμαι εγώ και το έχω δηλώσει. Και για να τελειώνει το παραμύθι της γενιάς και της φάρας που εκπροσωπεί τον γκεμπελισμό στην Ελλάδα, στο ΣΕΦ τηρουμένων των αναλογιών δεν έγινε τ-ί-π-ο-τ-α! Ισως αυτά να είναι κατάλοιπα των ανεκπλήρωτων επιθυμιών τους, του θαυμασμού τους για το 17-0. Μπορεί ρε αδερφάκι μου να τους ήρθαν στο μυαλό (;) οι μπουνιές του Τόμιτς στον Μποντιρόγκα ή το ντιρέκτ του Γουντς στον Τομάσεβιτς. Θέλει όμως η ρουφιάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει Ε, δεν κάναμε και εισβολή σε μπουθ...

Κλείνω με κάτι άλλο. Σύντομα, γιατί αισθάνομαι ότι σας κούρασα, παρότι άλλα υποσχέθηκα στην αρχή. Χαμός γίνεται σε chat - forums - sites - διαδίκτυο γενικότερα, με αυτό που διέρρευσε ότι ο Ολυμπιακός "χαλάστηκε" επειδή στην Δημόσια (Νομισματική) Τηλεόραση, κοινώς Δ(Ν)Τ, ανέφεραν ότι το γκολ του Μανωλά στο Παρίσι ήταν οφσάιντ.

Πρώτον: αν έγινε αυτό, είναι σαφώς επικοινωνιακό λάθος του Ολυμπιακού. Και δεύτερον είναι θέμα Ολυμπιακού και Δ(Ν)Τ. Εσείς τι κόπτεστε; Εισβολή στα μπουθ κάναμε ρε καπετάνιοι ή κάψαμε κάποιο βανάκι ρε αλαφούζοι;

Υ.Γ.: Υγεία να έχετε και να μην ξεχνάτε ότι ΕΜΕΙΣ ζούμε ό,τι οι ΑΛΛΟΙ ονειρεύονται.

Tony Montana 7 - Vironas
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ