2013-11-30 03:38:08
Φωτογραφία για Γέμισε μαϊμούδες το κέντρο της Θεσσαλονίκης
Συνεχίζονται από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, οι ειδικές δράσεις για την καταπολέμηση της παραβατικότητας, οι οποίες... πραγματοποιούνται με συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις, σε ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης με σκοπό να καλλιεργηθεί και τελικά να εδραιωθεί στους πολίτες αίσθημα ασφαλείας και ευνομίας.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια των εν λόγω δράσεων, πραγματοποιήθηκε χθες αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης (Ροτόντα – Καμάρα – Αγορά Καπάνι – Πλατεία Αριστοτέλους κ.α.), από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Ασφαλείας, Τροχαίας, Αλλοδαπών και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης , κατά την διάρκεια της οποίας:

 Ελέγχθηκαν (32) άτομα

 Προσήχθησαν (13) άτομα και

 Βεβαιώθηκαν συνολικά (26) παραβάσεις για πώληση ειδών χωρίς νόμιμα παραστατικά και σχετική άδεια της αρμόδιας Αρχής και ΚΟΚ.


Επιπλέον, με στόχο την καταπολέμηση του παρεμπορίου, διενεργούνται έλεγχοι για τυχόν διακίνηση και διάθεση κλεψίτυπων προϊόντων, προϊόντων πνευματικής – διανοητικής ιδιοκτησίας ή αντικειμένων πάσης φύσεως και μορφής που αποτελούν απομιμήσεις γνησίων προϊόντων γνωστών εταιριών, καθώς και αντικειμένων που δεν φέρουν όνομα, στο πλαίσιο του υγιούς ανταγωνισμού.

Κατά την επιχείρηση εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 1.401 είδη παρεμπορίου (ζευγάρια παπούτσια, τσάντες, ζώνες, αξεσουάρ ένδυσης, αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων κ.α.).

Οι ειδικές δράσεις θα συνεχισθούν με αμείωτη ένταση.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ