2013-11-30 04:34:06
Φωτογραφία για «Επιτυχία η πρόκριση…»
Χωρίς φανφάρες και χωρίς πολλά… μεγάλα λόγια, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την... προσπάθεια της ομάδας του ΠΑΟΚ, αλλά και από την πρόκριση που ήρθε μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθούν οι όμιλοι του Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του, κατά την άφιξη της ομάδας στη Θεσσαλονίκη:

«Νομίζω ότι πιο σημαντική είναι η πρόκριση που πήραμε. Το να προκρίνεσαι στους 32» του Γιουρόπα Λιγκ, το θεωρώ επιτυχία», τόνισε ο Σαλπιγγίδης, ενώ για τον αν στόχος πλέον στην Ευρώπη είναι ο Δικέφαλος να προχωρήσει πιο μακριά από τους «32», απάντησε:

«Μακάρι να συμβεί αυτό. Δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρουμε, αλλά μακάρι να έρθει. Πρέπει πρώτα να δώσουμε το τελευταίο ματς του ομίλου και μετά να δούμε με ποια ομάδα θα κληρωθούμε».

Σε ότι αφορά το αν υπάρχει κάποιο «μυστικό» για να προχωρήσει περαιτέρω ο ΠΑΟΚ; «Πρέπει να έχουμε σταθερότητα και να έχουμε και τύχη για να προχωρήσουμε και παρακάτω» αποκρίθηκε ο «Σάλπι», που για τα γενέθλια του Χουμπ Στέφενς δήλωσε:

«Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας. Χρόνια πολλά στον προπονητή μας, αλλά εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι τη δουλειά μας. Το δώρο του μπορεί να είναι η νίκη στα Γιάννινα».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ