2013-11-30 06:29:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Σοκ από την άγρια δολοφονία της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά - Βρέθηκαν ίχνη πάλης - Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ο δράστης
Τον γύρο της Ελλάδας έχει κάνει από το πρωί της Παρασκευής, η είδηση της άγριας δολοφονίας της Ναταλίας Βουτσινά στην Πάτρα.

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Πάτρας, από το άγριο έγκλημα με θύμα την άτυχη 43χρονη. Το έγκλημα έγινε στις 09.00 το πρωί της Παρασκευής, στην περιοχή Μποζαΐτικα της Πάτρας, ενώ ο 33χρονος δράστης, λίγη ώρα μετά τον φόνο, παραδόθηκε στην Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφόνος, που είναι Αλβανός, κατακρεούργησε με μαχαίρι την άτυχη γυναίκα μέσα στο σπίτι της. Να σημειωθεί πως ο δράστης παρέδωσε στις αρχές το μαχαίρι με το οποίο κατάφερε τα θανάσιμα πλήγματα στην άτυχη Ναταλία.

Ο δράστης ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως τον τελευταίο ενάμιση χρόνο διατηρούσε σχέση μαζί της και ότι περιστασιακά εργαζόταν στο σπίτι του ζευγαριού και επιπλέον βοηθούσε και στο κατάστημα εστίασης που είχαν.

Τους ισχυρισμούς του πάντως απορρίπτουν οι συγγενείς της 43χρονης, που πλέον δεν ξέρουν πως να ανακοινώσουν την τραγική είδηση στη μικρή κόρη της άτυχης γυναίκας. Συγκλονισμένος είναι ο δημοσιογράφος Ανδρέας Κων. Βρης. Φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς εκφράζουν με κάθε τρόπο την συμπάρασταση τους.


Το θύμα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που έσπευσε στο σπίτι έφερε μαχαιριές στην πλάτη και στο στέρνο. Ο δράστης την αποτελείωσε κόβοντάς της, την καρωτίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, βρέθηκαν ίχνη πάλης στο σπίτι, κάτι που σημαίνει ότι το θύμα αντιστάθηκε. Θεωρείται πολύ πιθανό ο δολοφόνος να κυνήγησε την γυναίκα μέσα στο σπίτι, με την 43χρονη να προσπαθεί να αποφύγει το μοιραίο.

Οι κάτοικοι της περιοχής προσπαθούσαν να μάθουν πληροφορίες για τη δολοφονία και δήλωναν συγκλονισμένοι καθώς το θύμα ήταν μέλος μιας από τις γνωστότερες οικογένειες της Πάτρας.

"Ένας πολύ γλυκός και ανοικτός άνθρωπος. Πάντα χαμογελαστή και χαρούμενη". Έτσι περιγράφουν στο την Ναταλία Βουτσινά φίλοι της, αδυνατώντας να πιστέψουν την τραγωδία.

Οδηγήθηκε στο Εισαγγελέα ο δράστης

Γύρω στις 10 το βράδυ της Παρασκευής, οδηγήθηκε τελικά στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πατρών ο 33χρονος δράστης της στυγερής δολοφονία. Ο Εισαγγελέας του απήγγειλε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Ο δράστης ζήτησε και πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα προκειμένου να απολογηθεί στον Ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφόνος της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, κάτι που ωστόσο δεν κατάφερε.

Οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση συνεχίζονται, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του φρικτού εγκλήματος Ένα ακόμη πλήγμα για την οικογένεια Βρη

Το συγκλονιστικό γεγονός αποτελεί ένα ανα ακόμη πλήγμα για την οικογένεια Βρη. Πριν από οκτώ χρόνια είχε χάσει τη ζωή της σε τροχαίο στον Άγιο Βασίλειο η Ελευθερία Βρη, μια απο τις πιο ευγενικές φυσιογνωμίες της Πατραϊκής δημοσιογράφιας και αδελφή του δημοσιογράφου Ανδρέα Βρη.

Μουδιασμένη είναι και η γειτονιά στα Μποζαϊτικα απο το αποτρόπαιο έγκλημα. Ο δράστης, με αίματα στα χέρια, εγκατέλειψε το σπίτι της 43χρονης και στη συνέχεια παραδόθηκε στην Αστυνομία. Άγνωστο αν, πριν πάει στην Ερμού και στην Αστυνομική Διεύθυνση, περιπλανήθηκε στην περιοχή ή σε άλλα σημεία.

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα: Σοκ από την άγρια δολοφονία της Ναταλίας Βουτσινά, συντρόφου του Πατρινού Δημοσιογράφου Ανδρέα Βρή - Την αποτελείωσε με τρεις μαχαιριές - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.Ο "Κήρυκας" έφερε άσχημο μαντάτο - Ανδρέα Βρη κουράγιο...Πάτρα: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά - Σε ποια σημεία τη μαχαίρωσε ο δράστης

Το χρονικό της στυγερής δολοφονίας

12:11 Η περιοχή γύρω από το σπίτι έχει αποκλεισθεί από την Αστυνομία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι καβγάδισε άγρια με το θύμα και πάνω στον καβγά άρπαξε ένα μαχαίρι και της επιτέθηκε. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι διατηρούσε σχέση με το θύμα.

11:58 Το θύμα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή φέρει τρεις μαχαιριές. Μία έχει δεχθεί στην πλάτη, μία στο στέρνο ενώ ο δράστης με το τρίτο κτύπημα της έκοψε την καρωτίδα.

Στον τόπο του εγκλήματος βρίσκεται ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαϊας Κώστας Κυριακόπουλος και ο Διευθυντής της Ασφάλειας Πατρών Ανδρέας Τσαουρδάς καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλης Αγγελάκας του οποίου ο Ανδρέας Βρης είναι στενός συνεργάτης στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

11:33 Αυτή την ώρα, στο σημείο του εγκλήματος όπως το υπέδειξε ο δράστης, σε σπίτι κοντά στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό, βρίσκονται άνδρες της Ασφαλείας που ερευνούν τον χώρο. Η είδηση του άγριου εγκλήματος προκαλεί σοκ αφού η Ναταλία Βουτσινά ήταν ιδιαιτέρως γνωστό και αγαπητό πρόσωπο στην Πάτρα.

11:16 Το θύμα είναι η 43χρονη Ναταλία Βουτσινά, ιδιοκτήτρια καφέ στην περιοχή του Ρίου. Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε σχέση με το εν λόγω κατάστημα στο οποίο είχε αναλάβει κάποιες εργασίες. Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα ενός παιδιού. Οι αστυνομικοί την βρήκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ο δράστης την χτύπησε με μαχαίρι στον λαιμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είναι η Ναταλία Βουτσινά σύντροφος του Δημοσιογράφου και εκ των εκδοτών της εφημερίδας Ημερήσιος Κήρυκας Ανδρέα Βρή, με τον οποίο έχει αποκτήσει και μια κόρη 10 ετών σήμερα.

Στην περιοχή όπου έγινε το φριχτό έγκλημα, μεταξύ Ρίου και Μποζαϊτικων, βρίσκονται τώρα αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι ερευνούν το χώρο, ενώ ο δράστης έχει συλληφθεί αφού παρουσιάστηκε μόνος του στην Αστυνομία και ομολόγησε το έγκλημά του.

10:33 Άγριο έγκλημα στα Μποζαΐτικα της Πάτρας. Ένας άνδρας αλβανικής υπηκοότητας εμφανίστηκε πριν από λίγο στην αστυνομία, με βαμμένα τα χέρια από το αίμα, και δήλωσε πως σκότωσε με μαχαιριές την φίλη του μετά από τσακωμό.

Το έγκλημα έγινε στο Ρίο, ενώ στον τόπο βρίσκονται μετά από υπόδειξη του Αλβανού, και άνδρες της Ασφάλειας Πατρών.

Ο δράστης συνελλήφθη αφού παραδόθηκε και ομολόγησε το εγκλημά του.

video από patrastimes
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ