2013-11-30 16:40:04
Φωτογραφία για ΚΑΤΑ ΤΟΥ AIDS ΣΤΟ ΣΕΦ!
Στην εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη, στο ΣΕΦ, κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του ΕΣΑΚΕ για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS.

Στο πλαίσιο του προγράμματος της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ η διοργανώτρια αρχή της Basket League ΟΠΑΠ στοχεύει στην ενημέρωση του φίλαθλου κοινού για τον ιό.

Με σύνθημα «Ενημερώσου, Ενημέρωσε, Μηδένισε» η εκστρατεία έχει ως στόχο την πρόληψη των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων και του AIDS, καθώς και την ευαισθητοποίηση σχετικά με το στίγμα και τον αποκλεισμό των οροθετικών ατόμων.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΕΣΑΚΕ στο πλαίσιο του προγράμματος της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ (Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) του υπουργείου Υγείας διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων με θέμα την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS την 1η Δεκεμβρίου. Οι εκδηλώσεις έχουν ξεκινήσει από την 5η αγωνιστική και θα ολοκληρωθούν τη 9η αγωνιστική, με την κορύφωσή τους να λαμβάνουν χώρα την 8η αγωνιστική στον αγώνα Ολυμπιακός - Άρης το Σάββατο 30 Νοεμβρίου (16.00, Δημόσια Τηλεόραση) στο ΣΕΦ.


Το σύνθημα της εκστρατείας για την πρόληψη των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων και του AIDS αλλά και για την ευαισθητοποίηση σχετικά με το στίγμα και τον αποκλεισμό των οροθετικών ατόμων είναι: Ενημερώσου, Ενημέρωσε, Μηδένισε. Αν θέλεις κι εσύ να γίνεις μέλος της προσπάθειας αυτής γίνε τώρα εθελοντής! Μπες στο www.getting2zero.gr και στο www.keelpno.gr. Επόμενος σταθμός του ΕΣΑΚΕ και του ΚΕΕΛΠΝΟ θα είναι το ΟΑΚΑ και συγκεκριμένα ο αγώνας Παναθηναϊκός - Ίκαρος Χαλκίδας, τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου (16.00, Δημόσια Τηλεόραση)».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ