2013-12-01 03:46:05
Φωτογραφία για Βαθύ λαρύγγι η Katie Holmes;
Έτοιμη να ανέβει στο εδώλιο και με μεγάλη χαρά να μοιραστεί τα μυστικά του γάμου της με τον τέως σύζυγό της Tom Cruise είναι η Katie Holmes.

Ο Τom Cruise έχει εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη με περιοδικό που κατά τον σταρ τον συκοφάντησε δημοσιεύοντας ότι ο ίδιος έχει εγκαταλείψει το παιδί του κι έχει αφοσιωθεί στην Εκκλησία της Σαϊεντολογίας.

Ο superstar έχει καταθέσει αγωγή ύψους 50 εκατ. δολαρίων (!) για συκοφαντική δυσφήμηση κι αν η υπόθεση βγει στις δικαστικές αίθουσες, η μόνη μάρτυρας που μπορεί να καταθέσει είναι η Katie Holmes, μητέρα της Suri και σύζυγος του Cruise για πέντε χρόνια.

Και μπορεί η ηθοποιός να είναι έτοιμη να ανέβει στο εδώλιο και να ορκιστεί να πει όλη την αλήθεια, ωστόσο, με το διαζύγιό τους, έχει υπογράψει και συμφωνία ώστε ποτέ να μην αποκαλύψει λεπτομέρειες ή πληροφορίες από τον γάμο της με τον Cruise. Αν κληθεί να καταθέσει, για πρώτη φορά θα μπορέσει ενόρκως κι ελεύθερα να αποκαλύψει καυτές λεπτομέρειες για τη ζωή της με τον σταρ του Χόλιγουντ που βάλλεται αρκετά χρόνια για την ενασχόλησή του με τη σαϊεντολογία, η οποία -για τους περισσότερους- καθορίζει τη ζωή και τις επιλογές του.


Όπωες ανέφερε πηγή σύμφωνα με την Daily Mail, η "Katie είναι πολύ αξιοπρεπής, έχει βάλει τη ζωή της σε μιασειρά μετά το διαζύγιο κι έχει αφοσιωθεί στη Suri, που είναι το μοναδικό πρόσωπο που την ενδιαφέρει. Αλλά αν η υπόθεση φθάσει στο δικαστήριο, θα πρέπει να κάνει αποκαλύψεις και να αναφέρει λεπτομέρειες από τον φάμο της - αλλά για να είμαι ειλικρινής, αυτή είναι η ευκαιρία της να μιλήσει ανοιχτά και θα το κανει με χαρά!".

Οι δικηγόροι του Cruise μάχονταν για χάρη του ξανά μέσα στην εβδομάδα ζητώντας από δικαστή να τους βοηθήσει να θέσουν τις βάσεις της υπόθεσής τους εναντίον του εκδοτικού ομίλου, του οποίου περιοδικά ισχυρίστηκαν σε δημοσιεύματά τους τον Ιούλιο και τον Οκτώβριο του 2012 ότι ο σταρ είχε εγκαταλείψει την κόρη του.

Πάντως, η Katie Holmes δείχνει πόσο αφοσιωμένη μητέρα είναι, καθώς επέστρεψε από τη Νότια Αφρική όπου γυρίζεται η νέα της ταινία, για να περάσει μαζί με την κόρη της Suri, τη μητέρα της και τα αδέρφια της στο Οχάιο, Μίσιγκαν την Ημέρα των Ευχαριστιών, όπως και πέρυσι. Γι' άλλη μια φορά ο Tom Cruise ήταν άφαντος. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ