2013-12-01 11:42:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Η Ακαδημία Αθηνών Βραβεύει μαθητές του Λυκείου Δεμενίκων – Είχαν διαθέσει τα χρήματα της εκδρομής για εγχείρηση άλλου μαθητή
Η Πάτρα …βραβεύεται , στις 5.00 το απόγευμα της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου στην Αθήνα , στα πρόσωπα των μελών της σχολικής Κοινότητας του Λυκείου Δεμενίκων.

Εκεί όπου στη διάρκεια εκδήλωση της Ακαδημίας Αθηνών θα γίνει η βράβευση τριών μαθητών του Λυκείου Δεμενίκων, του Λυκειάρχη ΦΩΤΗ ΜΑΥΡΟΥΔΗ τους καθώς και του προέδρου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑΝΤΩΝΗ ΓΚΟΛΦΗ για την ευαισθησία και την έμπρακτη διάθεση τους για προσφορά.

Η βράβευση θα γίνει ως ένα μικρό δείγμα αναγνώρισης όσων από τα μέλη της σχολικής κοινότητας της περυσινής Β’ Λυκείου – σημερινής Γ’ Λυκείου Δεμενίκων) συνέργησαν προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείτο για να υποβληθεί ο μαθητής άλλου σχολείου της Πάτρας σε λεπτή χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο της Γερμανίας.

Τότε – όπως ο «Κόσμος» έχει φέρει στο προσκήνιο – οι μαθητές της Β’ Λυκείου των Δεμενίκων από κοινού με τον Λυκειάρχη και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων αποφάσισαν να μην πάνε την εκδρομή που διακινούντο και να διαθέσουν τα χρήματα για να γίνει η επέμβαση του μικρού μαθητή.

Η απόφασή τους αυτή είχε αποτελέσει αντικείμενο προβολής σε όλη την Ελλάδα, ενώ η Ακαδημία Αθηνών αποφάσισε να τους βραβεύσει τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ