2013-12-01 17:51:28
Φωτογραφία για ΜΑΣΑΝΤΟ : ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ!
Μια καλή σεζόν με τον Ολυμπιακό για να πάει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και συνεχώς πρωταθλήματα είναι αυτά που ζητάει ο Πάουλο Μασάντο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα footmercato.net. Παράλληλα, ο Πορτογάλος μέσος τόνισε ότι δεν αποτελεί καμία έκπληξη η τρομακτική έφεση του Μήτρογλου στο σκοράρισμα, καθώς όλοι γνώριζαν στην ομάδα για τι παίκτη πρόκειται, ενώ κατέληξε, λέγοντας ότι ο Ρονάλντο είναι αυτή τη στιγμή ο καλύτερος του κόσμου.

Αναλυτικά η συνέντευξή του

-Καταρχάς, πώς είσαι;

«Είμαι πολύ καλά, ευχαριστώ. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που με καλωσόρισε θερμά. Νιώθω ωραία στην πόλη, ταίριαξα με την ομάδα».

-Οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος Ελλάδας βρίσκονται καθοδόν για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Ποια είναι η άποψή σου για την καλή αυτή αρχή;

«Η αλήθεια είναι πως κάθε χρόνο ξεκινάμε καλά το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα, η μεγαλύτερη στην Ελλάδα. Αλλά φέτος, ξεκινήσαμε καλά επίσης στο Champions League και αυτή αποτελεί τη φετινή διαφορά».


-Πώς κρίνεις το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, εκεί όπου βρίσκεσαι από το καλοκαίρι του 2012;

«Είναι αλήθεια πως το επίπεδο δεν είναι το κορυφαίο, αλλά ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες. Παρόλα αυτά, είναι ένα καλό πρωτάθλημα το οποίο είναι σημαντικό να το κερδίζεις κάθε χρόνο. Γνωρίζουμε για την κρίση στην Ελλάδα. Αλλά υπάρχει τρομερή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ο κόσμος αγαπά το ποδόσφαιρο. Αυτό είναι εκπληκτικό. Οι οπαδοί μας ειδικά, ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο για να μας στηρίξουν».

-Αυτό το καλοκαίρι, ο Ολυμπιακός απέκτησε πολλούς παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα. Εσύ, που μιλάς γαλλικά, έχεις κάποιο ρόλο στη μετάφραση;

«Φυσικά! Μιλάω μαζί τους κάθε μέρα. Τους εξηγώ τι περιμένουν από αυτούς, πώς αντιδρούν όταν κερδίζεις, όταν χάνεις. Δεν είναι εύκολο όταν έρχεσαι σε μια ξένη χώρα, μια νέα ομάδα. Βρέθηκα στη θέση τους. Την περασμένη σεζόν, όπως είναι φυσικό, πέρασα μια περίοδο προσαρμογής. Σήμερα, τα πηγαίνω καλά με όλους. Όταν μάθαμε τη γλώσσα, επικοινωνήσαμε με τους ανθρώπους, τους παίκτες... Έτσι είναι καλύτερα. Αλλά συμβαίνει αυτό και δεν είναι εύκολο».

-Μπορείς να μας πεις μερικά λόγια για τον Κώστα Μήτρογλου, την αποκάλυψη της Ευρώπης αυτή τη σεζόν;

«Ξέραμε ήδη την ομάδα. Την περασμένη περίοδο σκόραρε, αλλά υπήρχε ο Ράφικ Τζιμπούρ. Ήταν σε κορυφαίο επίπεδο, άρα ο Κώστας έπαιζε λιγότερο. Φέτος, απέδειξε ότι είναι ικανός να σκοράρει όμορφα τέρματα. Αλλά κανείς στην ομάδα δεν έμεινε έκπληκτος, γνωρίζαμε ήδη».

-Σε προσωπικό επίπεδο, πώς νιώθεις σε αυτή την ομάδα φέτος;

«Νιώθω ωραία, έκανα πολύ καλή αρχή. Αλλά μετά τραυματίστηκα. Μου χάλασε λίγο τα σχέδια, καθώς βρισκόμουν στην κορυφή. Σωματικά νιώθω καλύτερα. Είμαι στην αποστολή για το ματς. Πηγαίνω καλύτερα, νιώθω ολοένα και καλύτερα. Αλλά ο τραυματισμός ήταν σοβαρός και με πήγε πίσω. Γενικότερα, ενσωματώνομαι».

-Δεσμεύεσαι με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως τον Ιούνιο του 2015. Τι θέλεις να σου φέρει το μέλλον;

«Νιώθω καλά εδώ. Μετά από αυτό είναι φυσιολογικό να θες να πας κάπου ψηλότερα. Αλλά επαναλαμβάνω, νιώθω καλά στην ομάδα και πιστεύω ότι θα εξαντλήσω το συμβόλαιό μου».

-Σου λείπει το γαλλικό πρωτάθλημα;

«Μου λείπει λίγο, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια στη Γαλλία (Σεντ Ετιέν 2008-09, Τουλούζ 2009-12) και είναι φυσιολογικό να μου λείπει. Μου λείπει επίσης και η Γαλλία, ειδικότερα τώρα που οι ομάδες είναι ακόμα πιο δυνατές».

-Η Πορτογαλία προκρίθηκε στο παγκόσμιο Κύπελλο. Συμπεριλήφθηκες από τον Πάουλο Μπέντο στην αποστολή για τα φιλικά παιχνίδια τον Αύγουστο. Πιστεύεις ότι αν κάνεις μια καλή σεζόν με τον Ολυμπιακό, θα αποτελέσεις μέλος της ομάδας που θα πάει στη Βραζιλία;

«Φυσικά! Αν αναρρώσω από τον τραυματισμό μου και είμαι καλός με τον Ολυμπιακό, φυσικά θα έχω μια ευκαιρία. Δουλεύω σιωπηλά. Ξέρω πως με παρατηρούν. Τώρα, εξαρτάται επίσης από τις εμφανίσεις μου με τον Ολυμπιακό. Αν είμαι σωστός, αν κάνουμε καλή σεζόν, ιδιαίτερα στο Champions League, όλα είναι δυνατά».

-Πως είδες τα όσα έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Σουηδία;

«Με μεγάλη χαρά! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι γνωστός. Ξέραμε ότι θα είναι εντάξει σε αυτό το παιχνίδι και έδειξε ότι αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο».

-Τι θες να σου ευχηθούμε για το τέλος της σεζόν;

«Να μπορέσω να πραγματοποιήσω μια καλή χρονιά σε όλες τις διοργανώσεις και να είμαι σε θέση να πάω στο παγκόσμιο Κύπελλο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΝΟΞ : ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΤΕΛΙΚΟΣ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΝΟΞ : ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΤΕΛΙΚΟΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ