2013-12-01 18:33:16
Φωτογραφία για H Παναχαϊκή έχασε από την Επισκοπή
Η Παναχαϊκή δεν κατάφερε να φύγει έστω με το βαθμό από το παιχνίδι με την Επισκοπή γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 σήμερα στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, για τη 10η αγωνιστική της Β' Εθνικής.

Η πατρινή ομάδα είχε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να βρει τα αντίπαλα δίχτυα κάτι που έκαναν στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι και πιο συγκεκριμένα στο 39' όταν μετά από λάθος της πατρινής άμυνας, ο Τάντιτς πήρε την μπάλα, έβγαλε στον Μαρτσάκη και αυτός με σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 0-1

Στο δεύτερο ημίχρονο η Παναχαϊκή κυνήγησε την ισοφάριση ωστόσο στάθηκε ιδιαίτερα άτυχη στο 89' όταν ο Μαραγκουδάκης έπιασε την κεφαλιά μόνος στη μικρή περιοχή αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στην επαναφορά έδιωξαν οι αμυντικοί.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Παπαδόπουλος): Σταυριανός, Σπίνουλας (75 ΄ Χούσα), Λίτσης, Μπερτέν, Βαγγελόπουλος, Γκαντιάγκα (65΄Βασιλαντωνόπουλος), Χοτζάλι (72΄Μπόζιτς), Κοντογουλίδης, Μαραγκουδάκης, Πλέγας, Kιάσσος.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Μανουσάκης, Βιδάλης, Βουρβαχάκης, Σπαθάρας, Φρατζεσκάκης (67΄ Κονονένκο), Δελημπάσης, Μαρτσάκης (80΄Πουλάκης), Τάντιτς (76΄Ματαθιανός), Σεληνιωτάκης, Σουμπασάκης.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ