2013-12-01 20:15:05
Φωτογραφία για Αποθεώθηκαν στα Τρίκαλα 250 νεαροί Παλαιστές [video]
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Τρίκαλα το 6ο Πανελλήνιο Παιδικό Τουρνουά πάλης με την συμμετοχή 250 παιδιών περίπου, από όλη την Ελλάδα, ηλικίας 7- 12 ετών.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr οι Τρικαλινοί φίλαθλοι γέμισαν το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο στο πλαίσιο του 6ου Πανελλήνιου Παιδικού Τουρνουά πάλης με κυρίαρχο σύνθημα «από την αλάνα στην Παλαίστρα», για να παρακολουθήσουν τις ….πρώτες λαβες από τα «σπλάχνα» του Ολυμπιακού Αθλήματος της Πάλης.

Τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον 2ο Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ελληνορωμαϊκής πάλης στους Νέους και Πρωταθλητή Ελλάδος στους Άντρες Αλέξη Κολιτσόπουλο με τον οποίον φωτογραφήθηκαν πολλοί λιλιπούτειοι …παλαιστές.

Μεγάλοι αθλητές που τίμησαν, στο παρελθόν, τα χρώματα της Ελλάδος σε Ολυμπιάδες, Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, «σαρώνοντας» τίτλους και μετάλλια, βρέθηκαν σήμερα στο Γυμναστήριο των Τρικάλων, όπως ο Σπύρος Αβράμης, Χρήστος Παγγέας, Χρήστος Κατσαρός, Νίκος Καραβέντας, και πάντα κοντά στις προσπάθειες των αθλητών το μοναδικό μέλος από την επαρχία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής του 2004, ιδρυτής της Πάλης Λάρισας και Αντιπρόεδρος επί 16 χρόνια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο Γιώργος Στουκογιώργος.


Μετά την παρέλαση των ομάδων οι μικροί αθλητές έδωσαν τον όρκο των αγώνων ενώ σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε βράβευση του παλαίμαχου αθλητή της πάλης του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου και παλιό προπονητή Συλλόγων των Τρικάλων Γιώργου Παπαγεωργίου.

Όπως τόνισαν οι διοργανωτές «η πάλη δεν είναι για τα παιδιά μόνο ένας τρόπος εξάσκησης και ανάπτυξης των σωματικών τους ικανοτήτων αλλά και μία ευκαιρία για να δημιουργήσουν καινούριους φίλους, να κοινωνικοποιηθούν, να ψυχαγωγηθούν και να βελτιώσουν την αυτοπεποίθησή τους».
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ