2013-12-01 20:32:13
Φωτογραφία για ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 2-0 (3' Campbell) (45'+ Olaitan)
45'+2' Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Ολαϊτάν... Εξαιρετική προσπάθεια από τον Σάμαρη, μπαίνει από δεξιά, κάνει το γύρισμα, πλασέ στην κίνηση από τον Ολαϊτάν και 2-0 για τον Ολυμπιακό.

 

Στο έδαφος ο Μανιάτης, που φάνηκε να του έχει γυρίσει το πόδι... 29' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Μανιάτης έξω, ο Σάμαρης μέσα.

 

3' Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Κάμπελ...  Ωραία επίθεση από τον Ολυμπιακό, ο Σαβιόλα ανοίγει από δεξιά στον Κάμπελ, ο οποίος με πολύ ωραίο πλασέ από την γωνία της δεξιάς περιοχής, στην απέναντι γωνία του Αθανασίου.

 

Ο Ρομπέρτο στο τέρμα, ο Τόρες δεξιά, ο Μπονγκ αριστερά και οι Παπαδόπουλος και Μανωλάς στο κέντρο της άμυνας... Εντινγκά και Μανιάτης είναι τα δύο κεντρικά χαφ... Ο Βάις με τον Κάμπελ θα είναι στα δύο άκρα και οι Ολαϊτάν και Σαβιόλα θα είναι στην επίθεση.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Τόρες, Μπονγκ, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Εντιγκά, Μανιάτης, Βάις, Κάμπελ, Σαβιόλα, Ολαϊτάν... Διάταξη 4-4-2 από τον Ολυμπιακό.


Στον πάγκο των "ερυθρόλευκων": Μέγιερι, Μασάντο, Παπάζογλου, Σάμαρης, Τσόρι, Σέποβιτς, Γιαταμπαρέ Ο Αθανασίου θα είναι στο τέρμα, δεξιά στην άμυνα ο Τζανακάκης, αριστερά ο Πίτσος και οι Σαρρής και Μεχία θα είναι στο κέντρο της... Οι Κοζορώνης και Μπουχαλάκης θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ οι Μπαντιμπανγκά, Ρομάνο και Χαλκιαδάκης θα βρίσκονται πίσω από τον Διαμαντάκο.

Εργοτέλης (Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Μεχία, Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Τζανακάκης, Χαλκιαδάκης, Κοζορώνης, Πιτσος, Μπαντιμπανγκά, Σαρρής... Σχηματισμός 4-2-3-1 από τον Γιάννη Πετράκη.

Στον πάγκο των Κρητικών: Καβουσάκης, Βερπακόφσκις, Αναστασάκος, Κούτρης, Ρέντζας, Ουέλινγκτον, Ρουγκάλας.
redwhitenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ