2013-12-02 06:21:06
Φωτογραφία για Το BitTorrent περνά στην αντεπίθεση
Το BitTorrent αποφάσισε να φέρει τη συζήτηση για τη ρύθμιση της online δραστηριότητας στην απτή καθημερινότητα, μέσα από μια... σειρά γιγαντοαφισών που κατέκλυσαν αμερικανικές πόλεις όπως το Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο.

Η διαφημιστική εκστρατεία περιλαμβάνει δηλώσεις όπως «Τα δεδομένα σου πρέπει να ανήκουν στην NSA» και «Το Ίντερνετ πρέπει να ρυθμιστεί», αλλά και άλλες που έχουν τροποποιηθεί καταλλήλως για να αποκαλύψουν τη συλλογιστική της file sharing πλατφόρμας και των χρηστών της.

Ο αντιπρόεδρος μάρκετινγκ του BitTorrent, Mark Mason, εξήγησε την ιδέα που κρύβεται πίσω από την ανένδοτη στάση της πλατφόρμας στον συγκεντρωτισμό των δεδομένων και την απόπειρα κυβερνητικής ρύθμισης της online λειτουργίας: «Αυτή είναι η γενιά που θα αποφασίσει αν το Ίντερνετ είναι εργαλείο ελέγχου ή πλατφόρμα καινοτομίας και ελευθερίας. Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία. Μπορούμε να σφυρηλατήσουμε το μέλλον της ανθρώπινης διασύνδεσης. Ένα ελεύθερο, ανοιχτό Ίντερνετ είναι δύναμη για αλλαγή, για δημιουργικότητα»...
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ