2013-12-02 09:26:06
Φωτογραφία για ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Η κακή εμφάνιση των εφήβων του Ολυμπιακού στην Τρίπολη απέναντι στον τοπικό Αστέρα, έφερε και την ήττα για τους ερρυθρόλευκους με 2-1 για το πρωτάθλημα της Superleague K17.

Οι πιτσιρικάδες του Θρύλου δεν μπόρεσαν να πιάσουν τα υψηλά στάνταρ απόδοσης και έτσι δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν και κάτι παραπάνω από το ματς.

Στο 37’ Γκρόσιος για τους γηπεδούχους έκανε το 1-0, ενώ το 2-0 «γράφτηκε» στο 66’ από τον Χάδιαρη. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 73’ ο Κιριτζιαλίδης για τον Ολυμπιακό, ο οποίος όμως αποβλήθηκε και με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 88’ ενώ ένα λεπτό αργότερα εκτός ματς τέθηκε για τον ίδιο λόγο και ο Χαντζάρας, με τους ερυθρόλευκους να τελειώνουν το ματς με εννέα ποδοσφαιριστές.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Στεφανίδης, Τσέκος, Μάνος, Ζήσης, Παπαγγελής, Χάδιαρης, Μαργαρίτης, Παπαπέτρου, Συρεγγέλας, Γκρόσιος, Δ. Παπαγεωργίου. Αγωνίστηκαν και οι Κονίδας, Ρούμπος, Στεργίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσιμήτρος, Νικολάου, Πεχλιβανίδης, Ράντζα (46’ Κιρτζιαλίδης), Τόλι, Παπανικολάου, Παπουτζίδης (75’ Μιχαλακέλης), Χαντζάρας, Μανθάτης (60’ Γιαννόπουλος), Μεζίνι, Αράπης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ