2013-12-02 16:44:07
Φωτογραφία για Σκορδάς: Η κυβέρνηση θα προστατεύσει τους οικονομικά αδύναμους
«Η κυβέρνηση θα τηρήσει τη δέσμευσή της για προστασία των οικονομικά αδύναμων όσον αφορά τους πλειστηριασμούς» διαβεβαίωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θανάσης Σκορδάς, ενώ... παράλληλα τόνισε ότι πίσω από το προστατευτικό πλαίσιο που υπάρχει για τους πλειστηριασμούς κρύβονται επιτήδειοι και αυτό το θέμα θα αντιμετωπιστεί.

«Δεν είναι θέμα για να πέσει η κυβέρνηση οι πλειστηριασμοί, η κυβέρνηση πρέπει να επιβραβευτεί για τη θέση που κρατάει» τόνισε ο υφυπουργός μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ενώ για την τρόικα πρόσθεσε ότι «θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρχει συμφωνία, αλλά όχι εις βάρος της διαπραγματευτικής γραμμής που έχουμε θέσει».

Διευκρίνισε δε ότι δεν είναι θέσφατο η έκθεση του ΟΟΣΑ. «Η έκθεση κάνει μια σειρά από επισημάνσεις, αξιολογείται, και μια σειρά από τις παρατηρήσεις αν υιοθετηθούν θα δώσουν άλλο αέρα στην οικονομία, όπως λχ. τα απορρυπαντικά που η νοικοκυρά τα πληρώνει ακριβά με αδειοδοτήσεις από το Γενικό Χημείο του Κράτους. «Αν ένα προϊόν έχει αδειοδοτηθεί νομίμως σε μια από τις 28 χώρες της ΕΕ τότε θα αδειοδοτείται και στη χώρα μας» σημείωσε ο υφυπουργός.

sofokleousin.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ