2013-12-02 21:57:09
Φωτογραφία για ΝΕΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ...
Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ξανά ο Δημήτρης Μαυροειδής.

Ο σέντερ του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και σε 20 ημέρες θα εγχυθούν στο γόνατό του βλαστοκύτταρα. Σε 3-4 μήνες αναμένεται η επιστροφή του στο παρκέ.

Την απόφαση να αντιμετωπίσουν με δραστικό τρόπο το πρόβλημα τραυματισμού που ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα τον Δημήτρη Μαυροειδή πήραν ο ίδιος παίκτης και ο Ολυμπιακός. Ο 28χρονος σέντερ που είναι εκτός από την περυσινή σεζόν λόγω προβλήματος στο γόνατο το οποίο δεν ξεπεράστηκε από την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε, πέρασε εκ νέου την πόρτα του χειρουργείου.

Συγκεκριμένα, ο Μαυροειδής, υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση σε μηνίσκο και χόνδρο, από τον γιατρό του κ. Επισκοπάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", το άκρως ενθαρρυντικό είναι ότι τα ευρήματα της επέμβασης ήταν θετικά, καθώς το γόνατο του παίκτη είναι σε καλύτερη κατάσταση. Η αρθροσκόπηση, ήταν το πρώτο στάδιο της… θεραπείας που αποφασίστηκε να ακολουθήσει ο παίκτης, καθώς σε περίπου 20 ημέρες θα υπάρξει και το δεύτερο και ίσως πιο σημαντικό.


Ο Μαυροειδής, θα υποβληθεί σε μία ειδική-πρωτοποριακή θεραπεία με έγχυση βλαστοκυττάρων, τα οποία πάρθηκαν κατά τη διάρκεια της σημερινής επέμβασης από την κοιλιά του και θα μπουν με ενέσεις στο γόνατό του, αφού περάσουν από το στάδιο της βιοψίας. Τα βλαστοκύτταρα, εκτιμάται οτι θα δυναμώσουν τον ταλαιπωρημένο του χόνδρο και θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κανονικά, χωρίς να νιώθει τον παραμικρό πόνο. Ο χρόνος πλήρους αποθεραπείας του υπολογίζεται στους τρεις-τέσσερις μήνες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ