2013-12-03 07:34:56
Φωτογραφία για ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΜΙΤΡΟΒΙΤΣ Ο ΦΑΝ ΝΤΕΝ ΜΠΡΟΜ
Από τους πολυτιμότερους παίκτες στν νίκη (2-1) της Αντερλεχτ κόντρα στην Σερκλ Μπριζ ήταν ο Αλεξάντερ Μίτροβιτς, ο οποίος έκανε... ότι ήθελε όταν συνεργάστηκε με τους Μπρούνο και Πρατ (έπαιζαν στα «φτερά» της επίθεσης), κάτι που αναγνώρισε και ο προπονητής του Γιον Φαν ντεν Μπρομ.

«Δεν μπορώ παρά να είμαι χαρούμενος για την κατάσταση του Αλεξάνταρ. Χρειαζόμαστε κάθε ποδοσφαιριστή μας, αφού όπως βλέπετε τα προβλήματα είναι πολλά και σημαντικά. Συνεργάστηκε άψογα με τους συμπαίκτες του και εκτός τις δύο φάσεις που σκοράραμε είχαμε ακόμα πολλές καλές στιγμές.

Ο Μίτροβιτς συγκεκριμένα έχει δεχθεί αρκετή κριτική για μερικές εμφανίσεις του αλλά και ορισμένα προβλήματα συμπεριφοράς που παρουσίασε, ωστόσο εγώ είμαι ικανοποιημένος γιατί είναι πρώτη χρονιά στον σύλλογο και βοηθάει άμεσα», ήταν τα λεγόμενα του Ολλανδού τεχνικού για τον Σέρβο.

Ο Μίτροβιτς λύτρωσε την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League στο φινάλε (86’) του αγώνα της Κυριακής, μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια εντός περιοχής, διατηρώντας την ομάδα του στο -6 από την κορυφή και την Σταντάρ Λιέγης.

Όσον αφορά την αναφορά του Φαν ντεν Μπρομ στα σημαντικά προβλήματα των «μοβ», ο Ολλανδός τεχνικός εστίασε στην απουσία του ποιοτικότερου ποδοσφαιριστή του Ματίας Σουάρες που θα λείψει όλη την σεζόν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ