2013-12-03 07:56:25
Φωτογραφία για ΠΡΟΣ ΑΠΕΛΑΣΗ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ
Η υποδιεύθυνση Αλλοδαπών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έδωσε στη γυναίκα προθεσμία 30 ημερών για να εγκαταλείψει τη χώρα.

Από την οδύνη της είδησης του θανάτου του μικρού κοριτσιού εξαιτίας των αναθυμιάσεων του μαγκαλιού, στη συντριβή από την απαγγελία κατηγορίας στην τραγική μάνα και τέλος στην οργή από την αποκάλυψη για μια ακόμα φορά ενός «παγερού», απρόσωπου κράτους που δεν λυγίζει ούτε μπροστά στο ανείπωτο δράμα.

  Η υποδιεύθυνση Αλλοδαπών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έδωσε στη γυναίκα προθεσμία τριάντα ημερών για να εγκαταλείψει τη χώρα, μολονότι ότι ούτως ή άλλως μεθαύριο θα συνόδευε τη σορό του παιδιού της στη Σερβία (τα έξοδα της μεταφοράς μέχρι τα σύνορα έχει αναλάβει ο Δήμος Θεσσαλονίκης). Νωρίτερα, εναντίον της 54χρονης μητέρας είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ωστόσο, με προφορική εντολή της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, Αννας Καραμόσχογλου, αφέθηκε ελεύθερη.

Η μάνα, μετανάστρια από τη Σερβία, βιοπαλαιστής, αλλά άνεργη το τελευταίο διάστημα, είχε ανάψει το αυτοσχέδιο μαγκάλι, το μόνο διαθέσιμο μέσο θέρμανσης για να βγει η νύχτα στο μικρό τους διαμέρισμα στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης. Το ρεύμα είχε κοπεί στο σπίτι πριν από τρεις μήνες. Ζούσαν στην Ελλάδα τα τελευταία δέκα χρόνια.

 ''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ