2013-12-03 08:33:05
Φωτογραφία για Νταντά... αμέσου δράσης η μαμά της Δούκισσας
Δεν σκοπεύει να αποχωριστεί λεπτό τον γιο της η Kate Middleton λόγω των υποχρεώσεών της ως Δούκισσα του Κέμπριτζ.

Έτσι στο πλαίσιο της επίσης περιοδείας στην Αυστραλία, το πριγκιπικό ζεύγος William και Kate θα πάρουν μαζί τους και τον λίγων μηνών γιο τους, πρίγκιπα George. Βέβαια, καθώς οι δυο τους θα έχουν ανειλημμένες υποχρεώσεις χρειάζονται επειγόντως μία... νταντά που θα κρατά τον πρίγκιπα όσο οι γονείς του ανταποκτρίνονται στα καθήκοντά τους.

Ως καλύτερη λύση η Δούκισσα του Κέμπριτζ θεωρεί τη μητέρα της Carole Middleton, καθώς θέλει άμεση επαφή και ενασχόληση με την ανατροφή του γιου της να έχουν μόνο φίλοι και άτομα του στενού συγγενικού της περιβάλλοντος. Έτσι ζήτησε από τη μητέρα της να ακολουθήσει τους τρεις τους στην Αυστραλία και να διαδραματίσει ρόλο πριγκιπικής γκουβερνάντας!

Λέγεται ότι η 71χρονη νταντά του μικρούλη George και πρώην νταντά του πρίγκιπα William, Jessie Webb, έχει μερική απασχόληση στο Παλάτι του Κένσιγκτον και λόγω ηλικίας πολύ δύσκολα θα ακολουθήσει το πριγκιπικό ζεύγος στο τόσο μακρινό ταξίδι του.


Όταν ο πρίγκιπας Κάρολος και η αείμνηστη Diana ταξίδεψαν στην Αυστραλία και τη Νέα ηλανδία το 1983, άφησαν τον εννέα μηνών γιο τους, William με την νταντά του στη Νέα Νότια Ουαλία και τον επισκέφθηκαν εννιά φορές στις έξι εβδομα΄δες που διήρκεσε η περιοδεία τους. Ο William και η Kate θέλουν να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερο κοντά τους τον George, που θα τους ακολουθήσει στο πιο εξανλτητικό ταξίδι τους μέχρι σήμερα.

Αμέσως μετά την Αυστραλία, στην αρχή του 2014 ο δεύτερος στη διαδοχή στον βρετανικό θρόνο θα φύγει μόνος του για Κένυα, αναλαμβάνοντας πλήρως τα καθήκοντά του μετά την παραίτησή του από τον στρατό τον Σεπτέμβριο. Στην Κένυα θα επισκεφθεί εθνικά πάρα ώστε να εκτιμήσει τη δουλειά που φίνεται από το ίδρυμα United for Wildlife, του οποίου είναι πρόεδρος. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ Η ΣΙΕΝΑ...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ Η ΣΙΕΝΑ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ