2013-12-03 09:16:53
Φωτογραφία για Ανέκφραστος και σκοτεινός ο φονιάς της Ναταλίας
Με σκυμμένο το κεφάλι και χωρίς να πει το παραμικρό για τον φόνο, ούτε καν μια φράση μεταμέλειας, βγήκε από το γραφείο του ανακριτή Ευάγγελου Κωστακιώτη ο 33χρονος Αρτί Τζάνκα, που δολοφόνησε την περασμένη Παρασκευή την άτυχη Ναταλία Βουτσινά.

Ο δράστης της ανθρωποκτονίας δεν παρέμεινε για πολλή ώρα στο ανακριτικό γραφείο και περιορίστηκε σε μια λακωνική ομολογία, όπου παραδεχόταν την πράξη του και περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο σκότωσε την άτυχη γυναίκα. Του ορίστηκε αυτεπάγγελτα συνήγορος ο δικηγόρος Πατρών Ιάσονας Αλεξανδρόπουλος, που δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση για την υπόθεση, προκειμένου να μελετήσει το υλικό της δικογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επέμεινε για μια ακόμη φορά στην εκδοχή ότι πρόκειται για έγκλημα «πάθους», πλην όμως δεν έχει κομίσει κάποιο στοιχείο από το οποίο να τεκμαίρεται μια κάποια ανταπόκριση εκ μέρους του θύματος. Η οικογένεια εκτιμά ότι ο δράστης προσπαθεί να πιαστεί από μια προσπάθεια αναγνώρισης ελαφρυντικού, το οποίο κατασκευάζει.


Πάντως ο δράστης φέρεται να έχει ποινικό παρελθόν και να έχει καταδικαστεί κατά το παρελθόν στην Αλβανία για κλοπές. Το μαχαίρι της ανθρωποκτονίας δεν το πήρε από το σπίτι, αλλά το είχε μαζί του, κάτι που οδηγεί στην υποψία ότι είχε προμελετήσει την πράξη του ή κάποια μορφή εκβίασης, σε βάρος του θύματος.

Πάντως, και η απόπειρα αυτοκτονίας που επικαλείται μετά το φονικό δεν φαίνεται να έχει πείσει και τους αστυνομικούς, καθώς πρόκειται για καλώδιο που έκοψε από οικιακή συσκευή και δεν ήταν δυνατόν με αυτό να ολοκληρώσει την πράξη του.

Αμέσως μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Διονυσίας Παπαδοπούλου, ο δράστης κρίθηκε προφυλακιστέος.

Τα μέτρα ασφαλείας στο Δικαστικό Μέγαρο ήταν ιδιαίτερα αυστηρά, υπό τον φόβο επίθεσης σε βάρος του 33χρονου. Μέσα στο Δικαστικό Μέγαρο ακούστηκαν φωνές αποδοκιμασίας προς τον 33χρονο από πολίτες που διασταυρώθηκαν μαζί του την ώρα που οι αστυνομικοί τον οδηγούσαν στο περιπολικό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΩΤΟ:PELOP
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ